Arama sonuçları: *

1. Jetstream Sam

COLORFUL MARKA ANAKART NASIL SİZCE

merhaba iyi forumlar 1 ay önce AM5 beyaz sistem dizdim colorful battle-ax b650m-plus v14 aldım fakat bozuk çıktı servise gönderdim yine bozuk geldi şüpheleniyorum hala ama bu fiyata böyle tasarımda bulmak zor ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varmı.
  2. Jetstream Sam

İŞLEMCİNİN ARKA TARAFI KIRIK BİŞEY OLURMU

arkadaşlar yeni sidtem topladım tray 7500f işlemci aldım yeni farkettim arka tarsfı kırıkmış böyle görüntü falan gelmiyordu kısa devre yaptırıyordu sanırım kapanıp açılıyordu pc bundan dolayımı sizce bir sorun falan olurmu
  3. Jetstream Sam

AULA F75 NEREDEN UCUZ ALIRIM

Arkadaşlar bayadır arıyorum fakat temuda falan bitmiş n11 trendyolda var onlarda 2.500 den başlıyor aliexpress ten gördüm ama güvenemedim nerden alınır sizce
  4. Jetstream Sam

BEYAZ SİSTEM DİZİYORUM YARDIM

arkadaşlar şöyle bi beyaz sistem toplamaya karar verdim ama toplayınca biraz pahalıya mal oluyor hazır almak isteyince istediğim anakart ram ve ekran kartı gibi parçaları alamıyorum sizce değermi yoksa ekran kartından kısayımmı 3080 falan dün konusunu açmıştım...
  5. Jetstream Sam

SİZCE 3070 - 3080 Mİ 4060 4060 Tİ MI

bunların arasında kaldım şuan elimde 4060 var ama tasarım olarak pek beğenmiyorum msi ventus 2x ve bunun alıcısıda fazla yok sanırım o yüzden 3070 3080 le falan takas yapsam mantıklı olurmu ? 4070 malum aşırı pahalı
  6. Jetstream Sam

BEYAZ 3 FANLI 4060 Tİ VARMI?

beyler sistem yenileyeceğim bende 4060 vardı yetiyor ama işlemcim zayıf yavaştan beyaza çeviriyordum zaten değiştirmişken hepsini değiştiriyim dedim fakat beyaz 3 fanlı 4060 ti bulamadım msi ın var beni pek tatmin etmedi piyasadamı yok anlamadım varmı bildiğiniz colorful un var ama 4060 sadece
  7. Jetstream Sam

Berserk bitiyor devamına ne izlenir

abi son bir haftadır berserk izliyorum 1997 bitti 2016 ya başladım biraz bok gibi olmuş hikayesi ve ses efektleri güzelde neyse 2. sezona geçtim buda max 1 güne biter boşluğa düştüm şimdiden varmı bunun gibi anime falan
  8. Jetstream Sam

Çözüldü✓ VİSUAL CODE PARANTEZLER SARI VE SAYFA YENİLENMİYOR

arkadaşlar web sayfası yapıyorum ve css de parantezler böyle sarı oluyor chrome da ise yaptığım değişiklikler göstermiyor varmı yardım edicek birisi acil
Geri