Arama sonuçları: *

1. S

Degisim iphone alinir mi?

Bir tane satici buldum yasadigim yerde baya dukkani felan var taninmis kir kisi. Degisim iphone satiyo pili 100 olan var kapali kutu olan var fiyatlari cok makul geldi. Alinir mi acaba? Degisim cihazi ne demek? Yenilenmis olarak mi geciyor?
  2. S

50 Bin TL telefon onerisi

Merhabalar suan aktif olarak Samsung m52 kullaniyorim birkac yere yere dustu arkasi felan catlak 2-3 kere sarj soketi degisti. Ama telefonu 3 yildir kullaniyorum daha birkere donup kastigini görmedim. Sadece artik sarji cok hizli bitmeye basladi suan cok modele tas cikarir. Bir yandan da...
  3. S

1 Doları nerde bozabilirim?

Elimde 1 Dolarlık banknotlar var doviz buroları fiyatından aşağı alıyorlar. Bunları fiyatına nerde bozdurabilirim ve ya bildiğiniz banka var mı?
  4. S

Aracıma park halinde vurdular hangi servisi tercih etmeliyim?

Merhaba arabam evin önündeyken park halinde iken arabanın biri çıkarken vurmuş kaçmış. Kuzenim araba kaçarken görmüş hangi arabanın olduğunu. Biraz araştırmam sonucunda çevredeki kameralara bakıp çarpan kişiyi arabayı buldum ama elimde tam vururken kanıt yok uzaklaşırken ileri sokakta gözüküyo...
  5. S

Dil öğrenmede Language Reactor ne kadar iyi?

Chrome'a Language Reactor diye bir eklenti ekledim kelimeye tıklayınca anlamını söylüyor felan.Netflix ile dizi izliyorum ama sanki çeviriler kelime anlamları pek doğru gelmedi gibi daha önce kullanan var mı? Ya da daha iyi bir yöntem olarak nasıl ilerleyebilirim A2 seviyesindeyim.
  6. S

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

Merhabalar 20 yaşındayım yeni araba sahibi olduk ama tek bildiğim nerdeyse sür git. Bu zamana kadar hiç araba tecrübem olmadı ehliyetim var ama. Sürmeye bile yeni yeni alışıyorum. Araba Ford Fiesta 2016 1.6 titanium. Araba hakkında hiçbir bilgim yok yani bakımları nelerdir haftalık mı aylık mı...
  7. S

Fotograf veya video içerisindeki bulanık yazı nasıl netleşir?

Elimde bir fotograf ve video var bir arabanın plakasını ögrenmek için çektiğim ama kaliteden hiç okunmuyor var mı bunun çözümü. Biraz uğraştım ama hiç netleşmedi pek çözümü olduğunu sanmıyorumda yine de sormak istedim.Park halindeki arabaya vurup kaçan kişidir kendisi.
Geri