Arama sonuçları: *

• Users: the_vrboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. the_vrboy

60 Bin TL Butle ile Laptop Onerisi

Merhaba iyi akşamlar 60 bin TL bütçemiz var oyun amaçlı laptop arıyoruz önerilerinizi bekliyoruz
  2. the_vrboy

Vodafone Bireyselden Kurumsala Geçiş

Merhaba Vodafone bireysel hattımı onlineden kurumsala geçirdim yaklaşık 1 hafta oldu ama hala onay işlemleri için aranacaksiniz diyor arayan soran olmadı e devlettende baktım ordada başvuru gözükmüyor ne yapilmali
  3. the_vrboy

H850 H860 Lg G5 Bootloader Kilidi Açma Rehberi

sonunda 10 yıldır bootloader kilidi kirilamayan lg g5in bootloaderi kırıldı İŞLEME BAŞLAMADAN ONCE VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR işleme başlamak için elinizdeki cihazin lg g5 h850 860 olmasi gerekli lg g5 se için bu yontemin çalişmadigini soyluyor (h850 tr gibi modellerdede...
  4. the_vrboy

Hometech Wi101 Dokunmatik Surucusu

merhaba mx linux kurdum dokunmatık harıc her surucuyu halletım ama dokunmatık kuramadım bı turlu nası yapıcam
  5. the_vrboy

Bime Gelecek Olan Ekipmanlar Nasil

merhaba yarın bime gelecek olan ekipmanlar nasil fiyatini hak ediyor mu
  6. the_vrboy

Nasi Bi Havya Almaliyim

merhaba ufak lehim işlerinde kullanmak için havya almak istiyorum fakat 40-60-80-100w veya sarjlı olanlar var hangısınden almalıyım
  7. the_vrboy

Meta Quest 3 İçin En İyi Garanti Veren Firma Hangisi

merhaba arkadaşima meta quest 3-3s bakıyoruz resmi satiş olmadigi için itahalacti garantilerinde en iyi garantiyi veren firma hangisi
  8. the_vrboy

Zyxel Vmg3312 ile Tp-Link Archer Vr300 Birbirine Baglayabilirmiyim

şuanda wmg3312 kulllanıyorum vr300 alırsam wmg3312 yi acsesspoint 2. modem gibi baglayabilirmiyim
  9. the_vrboy

Hangi Modemi Tercih Etmeliyim

merhaba şuanda altyapım vdsl2 fakat fiber çalişmalarida var şuan zyxel wmg 3312 kullanıyorum artık modem yaşi itirabiyle wifiden atma şifre yanliş deme gibi problemler çıkartmaya başladi bende modemimi degiştirmek istiyorum. şimdi modem yatak odasında salona ethernet kablosu çektim ileride...
  10. the_vrboy

Steam epic games oyun önerisi

bi suredir sinavlar vs derken oyun oynama istegim kalmadi sanirim yeni oyunlara ihtiyacim var ne önerirsiniz
  11. the_vrboy

Bu arkadaş kim bilen

12. the_vrboy

1000 tl ye daha iyi macun varmi?

fazla bilgisayara bakım yaptıgım için bunu gördum grami 12-13 tl ye geliyor alırsam omurluk olur gibi geldi sizin yorumunuzu almak istedim https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-yuksek-performansli-termal-macun-45gr-ar-actcp00024a.html
  13. the_vrboy

Heryerde kullanilabilecek termal macun onerisi

laptopta vs pumpout yapmayacak bir macun onerisi istiyorum
  14. the_vrboy

MSI Forge GK110 RGB alinir mi ?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-msi-forge-gk110-rgb-96-membrane-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1316840223.html Alınır mı? bu fiyata alternatifi varmi ful klavye istemiyorum ufak boyluda istemiyorum istedigim boyut bu numpadli olsun yeterli
  15. the_vrboy

Lg g5 camplusu modifiye etmek mumkunmu?

Telefon lg g5 Camplusun İçindeki 1300 mah Bataryayı Sokup İçine Daha Yuksek Kapasiteli Bir Pil Takmak İstiyorum Mumkunmu?
  16. the_vrboy

DUN KOYE SALDIRI OLMUŞ

dun köye(buraya) saldırı olmuş ya konu açaçaktım bı baktım koye girilmiyor
  17. the_vrboy

Vodafone 1 gunluk sınırsız alabilen varmi?

alabilen varmı ben nerden alınacak anlamadım?
  18. the_vrboy

Windows 10 pil kaç dakika gidecegini gostermiyor

merhaba hp g7 250 cihaza sahibim retro marka pil ile pili degişmiş ama windows pilin kaç saat gidecegini gostermiyor neden olur
  19. the_vrboy

Hp 250 g8 5.5k y alınır mı??

merhaba i5 8250u 8 gb ram 240 gb ssd mx110 2 gb batarya yeni degişmiş 5.5k ya geliyor xbox360 + 3k nakit verecegim
  20. the_vrboy

I3 4000m gt 740m laptop iş yaparmi

i3 4000m 8 gb ram 128 gb ssd gt740m gpulu bi laptopda gunluk işlerimi firefoxda 6-7 sekme arkada dıscorddan seslıye gırmek python çalışmak arada dızı fılm ızlemek ıcın ıs yaparmı
Geri