Arama sonuçları: *

• Users: xinontr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xinontr

Çözüldü✓ BU SİSTEMİ TOPLADIM PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İÇİN HBDEN ALIYORUM

Bu sistem için öneriniz var mı? ileride ekran kartını değiştireceğim için diğer parçaları biraz ağır seçtim.
  2. xinontr

Yardım Sapphire Pulse 7900XT Hotspot Sıcaklık farkı çok yüksek.

Herkese iyi forumlar belirttiğim cihazımı aldığımda normal ile hotspot arasında fark yoktu fakat sonra sonra GPU 60° HOTSPOT 91° gibi saçma değerler olmaya başladı fan sürekli tam devirde dönüyor. Undervolt yapınca en fazla 7° düşüş gözlemiyorum. Sizce ne yapmalıyım kartı alalı tam 1 yıl oldu...
  3. xinontr

Serbest piyasa okey bu nedir arkadaş neden bu fiyat böyle?

Uzun zamandır siyah Xbox Series S 1TB almak istiyorum bugün girince karşılaştığım içler acısı manzarayı sizinle paylaşmak istiyorum sıfırı yurt dışında 449$ Dolar olan bir cihaz canım ülkemin garip esnafı tarafından 46.000₺gibi ütopik bir rakamla satışta.
  4. xinontr

Aradığım şeyi ya ben bulamıyorum ya da yok yardım edin lütfen :(

Arkadaşlar %60 veya %75 kablosuz 2.4GHz RF dongle olan sesi bol çatır çutur RGB farketmez güzel profesyonel bir klavye arıyorum şöyle hall effect falan da olabilir özelliklerinin içinde önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  5. xinontr

+6000 MHz CL Değeri Düşük (CL30-32) Ram Tavsiyesi

Arkadaşlarım iyi forumlar başlıktaki gibi her şeyin birleştiği güzel bir ram güvenilir bi satıcıdan bulabilir miyim biraz bakındım bulamadım pek. Şu an elimde kullandığım ram:2x16 5200MHz Kingston fury CL 40
Geri