Arama sonuçları: *

• Users: EyyupDmr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Acil öğrenci için laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba öğrenci için 12 13 bin liraya kadar Office uygulamaları günlük kullanım için ideal donma kasma yapmayacak en iyi laptop önerisi Önerilerinizi bekliyorum konu acil
  2. E

9800x 3d İşlemci bu kadar ısınması normal mi

9800x 3d 4060ti 16gb sıvı soğutmalı PC Cs oynarken 75 80 derece normal mi
  3. E

Yardım Mekanik klavye sorunum

bende e yooso z94 RGB LED'li mekanik klavye var ledleri yanıyor güzel ama harfler ve rakamlar renkli tuşun üstüne direk baskılı olduğu için gece görünmüyor yani harfler ve rakamlar şeffaf değil alttan ışık vurmuyor bu klavyeye başka mekanik klavye tuş seti takabilir miyim bilen yardımcı olur mu
  4. E

Yardım RGB bağlantısını bilen varmı yardım?

Bende cooler master kuletipi soğutucu var RGB LED'li kabloları bu şekilde ancak anakartta böyle bir giriş yok biraz araştırma yaptım jrgb girişi anakartta yazı olarak mevcut ama pinleri yok boş bunları nasıl bağlarım anakartım Msi b460m a pro
  5. E

İkinci el alacağım bilgisayar fiyatı uygun mu?

İkinci el bilgisayar Arkadaşım satıyor .MSI b460m a pro anakart .i5 10600kf işlemci .4060ti 8 gb ekran kartı .16 GB ram .500 GB M2 ssd .500 GB sata .2 TB sata .MSI G24c4 monitör .eyooso z94 mekanik klavye .razer deathadder V2 mini mouse . gamepower kizaru kulaklık Tüm testleri yapılmış...
Geri