Arama sonuçları: *

• Users: Metanoia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

ÖZEL PLAKA ALMA SÜRECİ

Araç alırken özel plaka çıkartmayı düşünüyorum ve aslında nereye başvurmam gerektiğini biliyorum ancak bilmediklerim var. 1)Plaka fiyatı neye göre belirleniyor ve nasıl bir skala aralığında ? 2)Eğer plaka alma süreci trafik şubeyle ilgiliyse özel plaka şirketlerinin sağladığı hizmet nedir...
  2. M

İstanbulda Kullanılacak İlk Araba

Aileye ilk kez bir araba alacağız.Bütçe 1M altında diyelim.İlk araba ne tür bir araç olmalı nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.Direkt araba da önerebilirsiniz öncelik Japon Kore araçları (Valide sultan isteği) Ben hatchback düşünüyorum ufak olsun bir yerlere vurmayalım diye siz ne...
  3. M

1000-1500 arası hangi marka?

Bu paraya hangi klavye alınır gibi bir soru sormayacağım.Bu fiyat bandında hangi markayı tercih etmeliyim onu söylerseniz sevinirim,zaten çok seçenek yok. Bir de bu nasıl ...
  4. M

4060/4060 Ti vs RX6800

Geçen sene üniversitem şehir dışında olduğu için laptop satın almıştım,şuan İstanbul'da aile evindeyim.Hepinizin bildiği gibi laptopların performansı çok mutlu etmiyor üstüne üstlük kullandığım laptopın GPU'su 45W. Yani anlayacağınız artık taşınabilirlikle işim olmadığı için TAKASLA kasaya...
Geri