Arama sonuçları: *

• Users: hrafna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

OFİS LAPTOP ÖNERİSİ YARDIM

İş yerim için laptop arıyorum, excel, word kullanılacak, Google üzerinden mail order çekilecek, basit ps işleri yapılacak. Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. Şu an acil ihtiyacım oldu ileride daha iyi modellere geçerim ama 6 ay 1 yıl idare etsin yeter
  2. H

F/P monitör önerisi fps oyunları için

Selamlar dostlar, yeni sistem topladım monitör arıyorum, bütçemin çoğunu sisteme verdiğim için düşük fiyatlı bir monitör arıyorum. ÖzellikleFps oyunları oynayacağım. Bütçe 4-5k max
  3. H

FPS OYUNLARI AĞIRLIKLI SİSTEM

Merhaba, fps oyunları oynayacağım bir sistem toplamak istiyorum. Black ops6, cs2, bf gibi oyunlarda düzgün fps almam benim için yeterli grafik kalitesi çok da önemli değil hikayeli oyunları ps5 den oynuyorum. 20-25k bütçeye bu isteklere karşılık nasıl bir sistem alabilirim yardımcı olabilir misiniz
  4. H

25k oyun bilgisayarı önerisi yardımm

Max 25k bütçem var bo6, be, cs tarzı fps oyunları için bilgisayar alacağım hazır veya tek tek bir sistem önerir misiniz donanım konusunda güncel hiçbir bilgim yok
  5. H

25-30K BÜTÇEYLE BİLGİSAYAR TOPLAMAYA YARDIM

Arkadaşlar selamlar, 25-30k bütçem var çalıştığım için bilgisayara çok fazla zaman ayırmayacağım. Elimde ps5 var hikayemi oyunları oradan oynuyorum ancak fps oyunları(bo6, bf) için bilgisayar toplamak veya hazır bir sistem satın almak istiyorum neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
Geri