Arama sonuçları: *

• Users: altaybyndr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

MSI MAG 272F X24 mü almalıyım Samsung Odyssey G4 mü

Sizce hangi monitörü almalıyım MSI MAG 272F X24 mü Samsung Odyssey G4 mü
  2. A

Sizce hangi monitörü almalıyım

SİZCE HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM AOC 27G50Z mi AOC 25G50Z 260Hz Gaming Monitor mü Samsung Odyssey g4 27 inç mi yada siz ne önerirsiniz
  3. A

Sizce xbox series s mi almalıyım yoksa monitörmü almalıyım?

Sizce xbox series s mi almalıyım yoksa monitörmü almalıyım? Monitörüm 1440x900 60hz benq monitör. Konsolum yok bir yere gittiğimde tatile, köye vb. Vakit geçirmek için istiyorum sizce monitör mü almalıyım xbox series s mi?
  4. A

Monitör oc attım altında siyah bir çizgi var düzelmiyor ne yapacağım

monitör oc attım 60hz den 75hz oldu attım altında siyah bir çizgi var düzelmiyor ne yapacağım
  5. A

PUBG E SPORCU NASIL OLUNUR NELER GEREKLİ

Arkadaşlar e spor kariyerine bi yerden başlamak istiyorum nasıl oluyo bu işler
  6. A

Valorant indirme sorunu

Bu valo inerken 1kb de kalıyo inmiyo öyle kalıyo neden oluyo çözümü neidr
  7. A

Razer Deathhadder Essential İyi midir

Yeni mouse alıcam fakat emin olamadım bu razer deathadder essential iyi midir beyazını alıcam bide öneri mousede bulunabilirmisiniz
  8. A

FİFA 23 out of range hatası

FİFA 23 e giriyorum pc yi televizyona bağlayınca giriyor ama monitöre tekrar takınca out of range hatası alıyorum yardım edebilcek varmı
  9. A

Dark freezer x123 duo işlemciye oturmuyor

Dark freezer x123 duo montajını yapıyordum soğutucudaki clipsleri takmaya çalıştığımda işlemci olduğundan oraya girmesine izin vermiyor
  10. A

Dark Freezer X123 DUO anakarta takılmıyor

Dark Freezer X123 DUO 12cm FRGB Led Fanlı, Intel/AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu aldım yanında anakarta takmak için yuvarlak bir aparat gönderildi ama o aparat soğutucuya tam takılmıyor tek tarafı takılıyor acaba ne yapabilirim
Geri