Arama sonuçları: *

• Users: 9canli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 9

Açılmış kullanılmış ürün iade edilirmi?

vatanbilgisayardan rem aldım sistem sürekli mavi ekran hatası veriyor expo 1 2 de çalışmıyor internetten aldım 6 gün oldu 10-14 arası iade alıyor galiba ama ben kullandım kutusu açıldı iade edebilirimyim? birde iade sebebine = "beğenmedim yanlışsipariş verdim dahau cuzunu buldum. kusurlu...
  2. 9

Çözüldü✓ İslemcinin sicakliğı kaç nasil ögrenirim

İlk defa asus anakart kullaniyorum işlemcinin sicakliğı hangisi core temp te fakli Fan xpert te faklı gosteriyor.
  3. 9

Çözüldü✓ Pc toplamma yardimcı olurmusunuz çalıstiramadım

Yeni pc topluyorum daha once hiç tlyapmadim guç kablosunu taktığımda sadece anakartin rgb si ve ekran kartinin kirmizı güç işiğı yanıyor fanlar dönmüyor
  4. 9

Çözüldü✓ Sistem onerisi 5070 icin

Elimde asus tuf 5070 ,240 lik colormaster sivı sogutucu ,kasa ve 750 w power var eski sistemden kalma anakart ,AM5 islemci ve rem onerisi istiyorum Anakart icin x870 850 asus veya gigabayte onerisi atx olsun butçe 16k İslemciyi biraz fiyat performans istiyorum sonradan degistirebilicegim bir...
  5. 9

Çözüldü✓ 5070 için 12VHPWR 180 Derece Adaptör Konektörü

1745431687 bu videodaki gibi PSU m eski olduğundan kutunun içinden çıkan çoğaltıcıyı kullanıyorum bu yüzden bu ürüne ihtiyacım var. Çok fazla bilmediğim marka var o yüzden direk almak istemedim. Önerebiliceğiniz bir ürün var mı?
  6. 9

Exception:EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION 0x00007ff853600001

Oyun birden bire donup kalıyor ne olduğunu anlamadım. dump doyaları https://drive.google.com/drive/folders/1yVy_mP7I2DFp4J7QWAhqeqHHAaluGBy-?usp=sharing
  7. 9

Selam 70k butcem var kasa toplamama yardimcı olurmusunuz

Elimdeki monutör 2k ips 144 genelde 2 k hikayeli oyunlar oynamayı severim. Elimde birtek 2 tane m2 ssd var. aradigım ozellikler ddr5 olması ve anakartın 2 tane m2 slotlu olması . ekran kartinı 2. El 4070 super almayı planliyorum diyer parcalar sifir almak istiyorum işlemci tarafinında amd...
  8. 9

Çözüldü✓ Sistemi kaça satarım ortalama

Sistemde birtek remleri yuksettim Satim ddr5 sistem almayı düşünüyorum. Lexar Ares 32gb (2X16) Ddr4 3600mhz Siyah Cl18 Rgb Pc Ram Ld4bu016g-r3600gdla Gigabyte Z590 D 5333mhz(OC) M.2 1200p ATXA nakart • Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı • Cooler Master...
  9. 9

Çözüldü✓ Pc yuk altında ekranlarinı kapatıyor

Bilgisayarım normal oyunlarda ve furmark testi yapınca 2 ekranım da kapanıyor ve açılmıyor ama oyunun sesini duyuyorum bir sure sonra resetleniyor ilk önce ram lerden olduğunu düşündüm yeni ram aldım ama yine aynı 2. şüphelendiğim ekran kartı , ve psu neden olabilir yeni format attım sürücülerin...
Geri