Arama sonuçları: *

• Users: nouchitr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Laptop ekranı gözükmüyor

Laptobum asus tuf f15 2 gün önce gece vakti mia gibi çalışıyordu Ama iyice uykum geldi diye power tuşundan kapatıp şarjdan çıkarmayı unutmuşum. Sabah bi açtım laptopun ışıklar yanıyor ama ekran yok. Fanlar dönmüyordu. Nwyse işte internneten baktım yapay zekaya sordum statik elektrik dedi. İştw...
  2. N

Bilgi ve Belge Yönetimi okunur mu?

Kısa ve öz bir soru. EA öğrencisiyim. Önü açık mı? İngilizcem var ve Almanca da öğreniyorum. Bir etkisi olur mu?
  3. N

120 günde YKS 140K yapmak...

Eşit ağırlık öğrenciyim. 120 gün var sınava ama benim durumum fazlasıyla vahim. TYT netlerim 35 bilemediniz maksimum 40, AYT ise 16 bilemediniz maksimum 21 net geliyor. O KADAR KÖTÜ BİR DURUMDAYIM! Üstüne üstlük mezun senem. Ailemin gözünde yüz karasıyım. Geçen sene 550K yaptım. Hem mecbur...
  4. N

2025'te GTX 1660 Ti...

Arkadaşlar beni şu oyunlarda minimum 3 yıl idare edecek, düşük ayarlarda 5 ila 6 bilemediniz 7k bandında ekran kartı arıyorum; Battlefield 1, Valorant, Minecraft, Fortnite. Başka oyun oynamayacağım. GTX 1660 Ti 6GB ya da RTX 2060 6GB arasında kaldım. ÖNERİLERDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM...
  5. N

2025'te RTX 3070 almak.

Arkadaşlar kısa ve öz tutacağım. Sarı site 10 ila 12k arasında fiyat biçiliyor. Okuduklarıma göre 3070 2K kartıymış ve 1080p'de kullanmak "darboğaza" neden oluyormuş ki kart çıkalı 4 yıldan fazla oldu. 5 5600 işlemci ile 1080p'de tüm ayarlar düşük olmak şartıyla; Battlefield 1...
  6. N

Hem YKS'ye hazırlanmak hem de işte çalışmak.

Arkadaşlar 4.5 ay kaldı kalmadı ama paraya ihtiyacım var. Hedefim İstanbul Üniversitesi İşletme. 147K sıralama ile alıyor. Ama ailevi nedenlerden dolayı paraya ihtiyacım var. Mart ayının başında ŞOK markette tanıdığım biri ile anlaşıp işe girmeyi planlıyorum. Part time olarak. Saat 4'ten 9'a...
  7. N

6-7 yıl idare edecek sistem önerisi.

Arkadaşlar üniversiteye hazırlanıyorum ve beni üniversite boyunca hatta biraz daha fazla götürebilecek bir sistem lazım. Ekipmanlar hariç kasa için 25K-27K arası bir bütçem var. MAKSİMUM 30K'YA ÇIKABİLİRİM! Oynayacağım oyunlar ise; Battlefield 1 : Düşük Ayarlar. Valorant : Düşük Ayarlar...
  8. N

4-5 yıl idare edecek sistem önerisi.

Selamlar. Üniversiteye hazırlanıyorum ve üniversiteye gidersem oyunlara çok vakit ayıramayacağımı biliyorum. Bu yüzden fiyat performans, cebi yakmayacak böyle bir sistem almam mantıklı olacaktır. 4-5 yıl kadar beni idare edeceğini düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar ise; Battlefield 1 : Düşük...
  9. N

Ryzen 5 5600 ve RTX 4060'lı sistem 2025'te kaç yıl götürür?

Arkadaşlar 1080p ayarlarında düşük ya da orta ayarlarda oyunlar oynamak için böyle bir sistem düşünüyorum. Hem bütçe dostu hem de fiyat performans bir sistem. Ekran kartı illa ki NVİDİA olmak zorunda değil. Örneğin RX 6750 XT 12GB daha iyi deniliyor. Başka önerilerde de bulursanız sevinirim...
Geri