Arama sonuçları: *

• Users: KaanEfeVR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaanEfeVR

Yardım RX 9060 XT 16gb Ekran Kartına İşlemci Önerisi Hangi Seçenek Daha Mantıklı ?

Elimde şuan i3 12100f işlemci ve b660m anakartt kombinasyonu bulunmakta olabildiğince masrafı minimum tutup ekran kartımı tam performan almamı sağlicak işlemci almak istiyorum.Aslında amd geçmek bende sitiyorum fakat ek olarak anakart masrafı vs çok daaha pahalıya patlıyacağı için ne yapsam...
  2. KaanEfeVR

Yardım 2.El 9060xt 16gb Alınmalı Yoksa Sıfır mı ?

Arkadaşlar merhaba daha önce bir konu açmıştı rx6600 kartımı satıp 9060xt 16gb almayı planlıyordum.Kartı bugün sattım ve aklıma bir kaç soru geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 1.Amd ekran kartı 2.el mi yoksa sıfır mı tercih edilmeli neden? 2. 2.el aldığımızda sorun,problem...
  3. KaanEfeVR

Yardım Rx6600 Yükseltmek İstiyorum Kart Önerisi Bütçe Maks 20.000

Arkadaşlar merhaba rx6600 ekran kartım artık yeterli gelmemeye başladı şuan için i3 12100f ile kullanıyorum fakat ilerleyen zamanda elime tekrar paraa geçince işlemciyide yükseltmeyi düşünüyorum Aklımda bir kaç model var 9600xt 16gb ,9600xt 8gb ve 7600 16gb hani hangisini alsam bilemedim 9060...
  4. KaanEfeVR

Yardım İkinci El Garantili Fifine K658 Mikrofon Alınır mı ? 2100 TL (Param Güvende)

Ürün ikinci el fakat çok kullanılmamış elit müzik sitesinden alınmış 1 yıl önce kutu içeriği eksiksiz.Param güvende ile alacağım eğer alırsam sizce almalımıyım param güvende genellikle alıcıyı koruyor o yandan geldiği gibi bütün testleri yapıp bi sıkıntı olursa direk iade ederim.Mikrofon...
  5. KaanEfeVR

Çözüldü✓ 2.El Asus Rx6600 Kartıma 9120 Tl Teklif Geldi Sizce Satılır mı ?

Ekran kartıma 9500 tl teklif geldi siteninde aldığı ücretle birlikte bana 9120 tl kalıyor sizce fiyat nasıl satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şuanki mevcuttaki işlemcim i312100f bana ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
  6. KaanEfeVR

İtemsatış vb. Sitelerden satış yapmak yasal mıdır?

İtemsatış üzerinden cüzi bir miktarda satış yaptım.Şu an için bir sorun çıkmadı ancak uzun vadede sorun olup olmiyacağını bilmek içimi rahatlatır.Ürün olarak çevrimiçi bir oyunda item satışı yapıyorum.Dolandırma falan yok düz alan kişiye veriyorum itemleri.Uzun vadede yasal olarak bir sorun...
  7. KaanEfeVR

Mouse ekrana kitlendi ve otomatik olarak sürekli tıklıyor

Mouse kitlendi hiçbir şey yapamıyorum
  8. KaanEfeVR

RAZER BLACKSHARK V2 İKİNCİ EL 2750 YE SATMAYA DEĞER Mİ?

Geçen yıl aldığım razer blackshark v2 kulaklığıma 2.750 ye sahibindende teklif geldi sizce satıp wireless bir kulaklığa geçmelimiyim cloud3 wirelles yada cloud 2 core wirelles değermi bu modellerden birine geçmeye kulaklığımın 1 yıl garantisi var temiz kullanıldı SİZCE SATMALIMIYIN 2.750TL ye??
Geri