Arama sonuçları: *

• Users: Knach
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

2-3 bin TL'ye mouse önerir misiniz

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm ben 2.7 bine scyrox v8 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında başka mouselar var mı önerebileceğiniz yoksa alayım mı direk?
  2. K

2-3 k civarı mouse önerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi acil 2-3bin civarı mouse önerir misiniz? Benim aklımda scyrox v6, vxe Mad r , vxe r1 pro , vxe r1 siz ne önerirsiniz bu veya bunlar dışında
  3. K

3000tl civarı gaming kulaklık önerisi

Öncelikle selamün aleyküm bütçem 3000 tl civarı bu fiyata bana oyunda yönlendirmesi iyi olan ve mikrofonu üzmeyecek bir kulaklık önerir misiniz fiyatın biraz üstü olabilir
  4. K

Çözüldü✓ 3000 tl civarına gaming kulaklık

Öncelikle selamün aleyküm bütçem 3000 tl civarı bu fiyata bana oyunda yönlendirmesi iyi olan ve mikrofonu üzmeyecek bir kulaklık önerir misiniz fiyatın biraz üstü olabilir
  5. K

Kasa çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyor

0 bir hazır sistem aldım sistem açılmıyor her şeyi denedim ramleri sök tak yaptım o gün sorunsuz çalıştı sonraki gün yine açılmamaya başladı teknik desteğe gönderdim sorun olmadığını söylediler geri gönderdiler o 2 gün yine uğraştırsada çalıştı ama bugün yine açılmamaya başladı sizce ne yapmalıyım?
  6. K

Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

0 bir hazır sistem aldım sistem açılmıyor her şeyi denedim ramleri sök tak yaptım o gün sorunsuz çalıştı sonraki gün yine açılmamaya başladı teknik desteğe gönderdim sorun olmadığını söylediler geri gönderdiler o 2 gün yine uğraştırsada çalıştı ama bugün yine açılmamaya başladı sizce ne yapmalıyım?
  7. K

Sistemim açılmıyor yardım edin

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben 0 bir sistem topladım Asus 7800xt r5 7600 asus b650m-r corsair 32gb ram topladım derken hazır kasa bu sistem her açılışta no hdmi cable diyor displayportlada denesem yine açılmıyor dün müşteri hizmetlerinin tavsiyesi üzerine ramleri sök tak yaptım...
  8. K

DDR 5 SİSTEMİN YİNE ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben 0 bir sistem topladım Asus 7800xt r5 7600 asus b650m-r corsair 32gb ram topladım derken hazır kasa bu sistem her açılışta no hdmi cable diyor displayportlada denesem yine açılmıyor dün müşteri hizmetlerinin tavsiyesi üzerine ramleri sök tak yaptım...
  9. K

Çözüldü✓ DDR 5 SİSTEMİM AÇILMIYOR

Geri