Arama sonuçları: *

• Users: Ereqn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Lol içindede düşük fps

merhaba rx9060xt ve r7 5700x kullanıyorum ısınma problemim yok fakat lol de ne yaptıysam 130fps'nin üzerine çıkaramadım asla ekran kartı kullanımı bilgisayar boştayken ki durumuyla oyun içi neredeyse aynı fpsi arttırmak için ne yapabilirim.
  2. E

Amazondan Yurt Dışı alışverişi Nasıl İşliyor

Merhaba Amazondan bu Klavyeyi alacağım fakat en son çıkan bazı kanunlardan pek bir şey anlamadım yurtdışından alacağım ilk ürün limit durumları nasıl süreç nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim
  3. E

Çözüldü✓ Cs2 oynarken sistem kapanıyor

Rx7600xt ekran kartıyla r7 5700x işlemcimi yeni aldım taktım ekran kartım furmark da 1 saat boyunca çalıştı ısınma yok her şey düzgün ben bu konuyu önceden de açmıştım kendi hatam olduğunu zannedip fakat değilmiş lütfen yardım edin genelde cs2 oynarken oluyor bf1 ve nfs heat oynarken olmadı oyun...
  4. E

Çözüldü✓ Rx7600xt Ekranı kapatıyor

çarşamba günü rx7600xt mi sipariş verdim perşembe geldi 3 gündür kullanıyorum bf1 ve metro 2033 redux oynadım bir sıkıntı yok kart 190 wattı geçmiyor 65 derecenin üstüne çıkmıyor fakat vram sıcaklıkları artıyor normal sıcaklığa göre 2 saat metro oynadım 20 dakka bf1 oynadım bir sıkıntı yok fakat...
  5. E

Çözüldü✓ Rtx 3070 500watt Psu ile kullanabilirmiyim

Merhaba Önerilen Psu gereksiniminin bu olmadığını biliyorum bilgisayarımda Ryzen 5 5600 var ve 3070 almak istiyorum psu bu
  6. E

Çözüldü✓ İntel arc b580 mi RX7600xt mi

Dostlar merhaba ben bir ekran kartı alacağım intel'in gücü çok cazip geliyor fakat bazı yerlerde güçsüz işlemciler ile kullanıldığında o performansını veremediğini yazıyordu ve güncel driver durumları hakkında pek bir türkçe kaynak bulamadım bu kartı kullandıysanız veya biliyorsanız...
Geri