Arama sonuçları: *

• Users: RecwoN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RecwoN

Öneri Tablet Tutacağı Önerisi Lazım.

Arkadaşlar merhaba, honor pad 9 tabletim var. Bunu pc masamda bir tutucu ile ek ekran gibi kullanmak istiyorum ama o klasik masaya mengene ile sıkıştırılan tablet tutucular tableti taşımıyor. Bu konuda önerisi olan var mı? Ya da monitör kolu gibi bir zımbırtı var mı tabletler için?
  2. RecwoN

Yardım Macbook laptopta cracklı program kullanılabilir mi?

Dostlar merhaba, cahilliğime verin hiç macbook kullanmadığım için sormak istiyorum. Örneğin adobe photoshop programını cracklı olarak macbookta kullanabilir miyim?
  3. RecwoN

Yardım Bu laptop alınır mı?

https://app.hb.biz/8xQ3i4LETBKz Adobe Photoshop, Canva, Capcut vb. programlar ve gündelik işler için kullanacağım. Sizce işimi görür mü?
  4. RecwoN

Milletin aklı ile dalga geçiyorlar - Mart ayı enflasyonu 1,94

Arkadaşlar çıldırmamak elde değil, 2025 yılı mart ayında enflasyon 2,46 açıklanırken ortalık yangın yeri olmuş dibimizde savaş var, mazot 80'i geçmiş, sebze meyve 300-400 liraya çıkmış, teknolojik aletler almış başını gitmiş, ama buna rağmen 2026 yılı enflasyonu 1,94 açıklandı. Yani savaş ve...
  5. RecwoN

Yardım 30.000 TL'ye kadar laptop önerisi?

Arkadaşlar merhaba, bütçe 30.000 TL. Laptop ile photoshop vb. programlar kullanılacak.
  6. RecwoN

Öneri Bu laptop alınır mı?

LİNK Sizce bu laptop alınır mı? Grafik işlerim için kullanacağım. Adobe P6, Canva, Capcut gibi basit programlar için.
  7. RecwoN

Malwarebytes ömürlük key nereden alınır?

Programı full kulanmak istiyorum. Önerisi olan var mı?
  8. RecwoN

❌İndirim Bitti! 🔥 GimCat Malt Soft Extra Vitamin 100 gr - 344,61₺ 🔥

Normal fiyatı 400₺-450₺ arası oluyor. Bu fiyatlara bulmak zor. GimCat kaliteli bir marka, evcil hayvanı olanlar için öneririm. Kendi evcil hayvanım için kullanıyorum özellikle kusma vb. hiç olmuyor ayrıca tüy dökümünde gözle görülür azalma var. GimCat Malt Soft Extra Vitamin 100 gr - 344,61₺
  9. RecwoN

15.000 TL'ye kadar laptop önerisi?

Arkadaşlar merhaba, 15.000 TL'ye kadar laptop önerir misiniz? Laptopta sadece Metin2 oynanacak.
  10. RecwoN

Yardım Laptop önerisi verebilir misiniz?

Dostlar merhaba, arkadaşım için bir laptop alacağız. Daha çok grafik programları üzerine kullanacak laptobu. Arada sırada da oyun oynar muhtemelen. Bütçemiz 45.000 TL sizce ne almalıyız?
  11. RecwoN

Öneri Aylık ortalama $75 dolarlık oyun alıyorum.

Dostlar merhaba, son 1 yıla kadar oyunları maalesef bende korsan oynuyordum. Ancak son 1 yıldır aylık ortalama oyunlara 75-100 dolar arası para veriyorum. Maddi durumum ortalama üstü, oyunu orjinal alıp oynamanın bana extra daha zevk verdiğini hissettim. Sizce oyunlara aylık ortalama bu...
  12. RecwoN

Yardım Sıcaklık değeri dalgalanması normal mi?

Dostlarım merhaba, RTX 4060 ekran kartım var, biliyorsunuz bunlar manuel ayar dışında genelde 60 dereceye kadar fan açmıyor. Bende bu şekilde kullanıyorum ancak pc'yi açtığımda chrome dışında herhangi bir işlem yapmadığım süreçte sıcaklık ortalama 1 saat içerisinde 60 dereceye çıkıyor, ekran...
  13. RecwoN

Yardım - Nothing CMF Phone 1 Kılıf Sorunu -

Arkadaşlar merhaba, babam için Nothing CMF Phone 1 telefon aldım. Yeşil renk taksitli ve uygun olduğu için mecbur o renk aldım. Normalde bu telefonun arka kapağı çıkıyor yani kılıfsızda kullanılabilir ama babam ağır işte çalıştığı için yeşil renk hemen kirlenecektir muhtemelen. O kadar sitede...
  14. RecwoN

Yardım Hangi telefonu almalıyım?

Arkadaşlar iyi akşamlar, babama hangi telefonu almalıyım? F/P bir telefon arıyorum. Dün nothing cmf phone 1 almayı düşündüm ama pek aklıma yatmadı. Sizin bir önerinizi almak isterim.
  15. RecwoN

Öneri Razer Battle Bundle Deathadder V2 FPS oyunları için yeterli mi?

Arkadaşlar merhaba, Üst düzey donanıma sahip bilgisayarım var. Son zamanlarda fps oyunlarına sardım. Ama bu ince işlerden anlayan biri değilim. Razer Battle Bundle Deathadder V2 mouse kullanıyorum. FPS oyunları için bu kullandığım mouse yeterli mi? Ya da başka bir mouse almalı mıyım? Hani oyun...
  16. RecwoN

🔥İndirim 🔥 KOBB KB200 12Volt 150 PSI Ayarlanabilir Hava Lastik Şişirme Pompası 951₺ 🔥

ÜRÜN LİNKİ Ben satın aldım. Çakmaklı olması avantaj. Yaz aylarında bataryalı olanlar yanabiliyor. HB'de 1350₺ satılıyor.
  17. RecwoN

Hangi marka klima almalıyım çok kararsız kaldım?

Arkadaşlar 24.000 BTU klima almak istiyorum evime. Airfel markayı çok önerdiler ama şöyle bir sıkıntım var küçük bir ilçede yaşıyorum, montaj veyahut ilerleyen süreçte servis ağında sıkıntı yaşayabilirim diye korkuyorum. Vestel almak vardı aklımda bayii sahibi arkadaşım oluyor kendisi, lakin bir...
  18. RecwoN

Yardım Üst düzey bilgisayarım var ama vakit geçiremiyorum.

Arkadaşlar aklınıza gelecek çoğu oyunu bitirdim. PC'de vakit geçiremiyorum, online oyun oynamayı düşünüyorum. FPS olur, MMORPG olur vs vs. hiç farketmez. Öneriniz var mı?
  19. RecwoN

Yardım IDM artık hiç bir tarayıcıda çalışmıyor mu?

Arkadaşlar İnternet Download Manager (IDM) artık hiç bir tarayıcıda çalışmıyor mu? Chrome ve Firefox tarayıcılarında denedim hiç bir şey indiremiyorum. Bilgi verebilir misiniz bu durum hakkında?
  20. RecwoN

Honor Pad V9 vs Lenovo Idea Tab Pro

Sizce genel olarak hangisini tercih etmeliyim? Tableti sosyal medya, youtube vb. şeyler için kullanacağım.
Geri