Arama sonuçları: *

• Users: QlodyArda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QlodyArda

Windows güncellemesi yaptıktan sonra oyunlar açılmıyor

Dün bilgisayarı kapatırken winows güncellemsi yaptım. Sabah kalktığımda hiçbir oyun açılmıyor cs2 de düşük kullanılabilir bellek sorunu diyor arka planda hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen hata veriyor. Gta5 açarken ilk önce boş hiçbirşey yazmayan hata veriyor ondan sonra mavi ekran veriyor...
  2. QlodyArda

Protein Tozu Nasıl Kullanılır?

Spora yeni başladım bunun için 2 hafta onceden proteın tozu almıstım. Bugun sporda ıcerken tadı ıgrenc geldı evde suyla karsıtırıp shaker a koymustum tadı nıye boyle geldı bılgılendırır mısınız Protein Tozu Whey Bırthday cake aromalı olan
  3. QlodyArda

Eskişehir Kıyafet mağaza önerisi

Selamlar ılk oncelıkle uzun cokta genıs olmayan bır esofman arıyorum duz paca olmasın eskısehır ıcı olsun magazası. Eskıtılmıs veya moda olan bır esofman olabılır bu esofmanları nereden bulabılırım. Espark ozdılek ve kanatlıyı gezdım hıcbır yerde yok. Magaza onerınız varsa yazın Swagcasual ıde...
  4. QlodyArda

2000TL Kulaklık Önerisi

Yeni kulaklık alıcağım 2000 tl bütçem var ne önerirsınız kronık sorunu olmasın mıkrofon kalıtesı ıyı olsun
  5. QlodyArda

Arkadaşım Biryerden staem de dollar kastıgını söylüyor

Arkadaşım Biryerden staem de dollar kastıgını söylüyor 1 ay içinde 26 dollar kasmış gercekten dogrumu dogruysa nasıl yapılıyor? Sürekli oyun hediye ediyim ama parasını ver diyo.Gerçek mi?
  6. QlodyArda

CSGOSKINSCS.PRO ne ise yarıyor?

Birçok arkadaşım steam de isminin sonuna Birçok arkadaşım steam de isminin sonuna CSGOSKINSCS.PRO ne işe yarıyor bu? Para veya skin falan mı veriyor? Soruyorum söylemiyorlarda.
Geri