arkadaşlar monitorüm benq zowie XL2566X+ modeli ekran kartım rx 9070 xt valorant için streched 4:3 ekran yapmak istiyorum fakat amd sürücüsüne gidip oluşturmaya çalıştığım da G. Piksel Saati (kHZ) kısmı kırmızı yanıyor ve oluşturmuyor napmalıyım tam olarak?
Hicbir ayar değiştirmeden hicbir farkli bisey yapmadan durduk yere bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve anakartta dram ışığı yanıyor ve ekran gelmiyor napabilirim?
Sıvı soğutma montaji yapıyordum normal de islemcinin saginda olur diye biliyorum pompalar ama düz taktığım da fanların kabloları kasanın onünde kalıyor napmalıyım?
Ekran kartının alt kısmına 3 fan takarım diye birlesik bi sekilde 3 fan almak istemiştim ve cooler master sickleflow 360mm modelini aldım ama sacma sapan bi sekilde minnacık vida yollamislar ve vida yerlerine kendi vidaları da girmiyor yanlış bişey mi almışım?
Pc hocası izlerken 7800x3d islemci varken biosta çesitli çeşitli ayarlari acıyordu x3d turbo mod diye bi ayar var onu açmıştı fpsiniz artar diye ama video bittikten sonra yorumlara baktim başa sabitlenmiş bi yorumu vardı arkadaşlar x3D turbo modu 7800x3d işlemcide bi ise yaramıyor çünkü tek ccd...
Rx 9070 xt ekran karti aldim kasamın altına 3 tane fan koyacagim kasanin icine doğru üfleyen eğer ekran kartının fanlari dışa doğru çalışıyorsa alamıycam., ekran karti fanları sıcak havasını dışarı mı atar yoksa kendini mi soğutur?
Dün anakarta islemci montaji yaparken düzgün bi sekilde işlemciyi oturttum üstundeki demiri (am5) anakarta oturtup yanında ki demir çubugu normal bi şekilde bastırarak kapatmak islemciye bi zarar verir mi çünkü baya bi baskı oluşuyo orda bu konu da bilginiz var mıdır?
Bugun kasa montajı yapacakken anakartta islemci pinlerinin 3 tanesi yamuldu ve yarın msi servisine götürücem benden ortalama ne kadar bi fiyat isterler ve ne kadar sürer?
Rx 9070 xt almayi düşünüyorum ve şuan ki işlemcim ryzen 5 5600 darbogaz yapar diye okudum bi yerler de ama 1080p de kullancam hatta gerekirse daha düşük valorant ve cs2 oynucam 3 ay boyunca böyle idare edebilirmiyim bi sıkıntı olur mu?
Yeni bi ekran karti almak istiyorum ve son seferlik alacağım için düzgün güzel bisey almak istiyorum 2 tane ekran kartı arasında kaldım rx 9060 xt 16 gb 21.250 ve rtx 5060ti 16 gb 26.500 aralarinda tam 5 binliralik fark var ve videolarını izledim 5060ti amdye göre çok çok da iyi perfonmans...
Yeni bir pc toplayacağım için yeni bir kasa alacağım ve bu tarz da lcd ekrani olan bi kasa gördüm internette bir iki videosunu izledim ve yorumları okudum kimisi memnun kimisi değil hicbisey anlayamadim sizce napmalıyım almalımıyım yoksa normal akvaryum kasası mı almalıyım (kasanın ismi DRAGOS...
Bilgisayarim için yeni bir kasa almak istiyorum çok aşırıya kaçmadan 650w psu kii yeter mi bilmiyorum çünkü rx 9060 xt ekran kartı alacağım bir kaç ay sonra da ryzen 7 7800x3d almayi düşünüyorum ve yine bir kac ay sonra sıvı soğutma almayi da düşünüyorum 650w yeter midir?
Kasa alacağım fakat...
Rx 570 ekran kartım yandığı için yeni ekran kartı almam gerekiyordu anakartım gigabyte a320m s2h ve RX 9060 XT almayi düşünüyorum uyumlumudur tam perfonmansta çalışır mi yoksa yeni bi anakart mi gerekiyor?
Bilgisayarım R5 5600 İşlemci, Ekran kartı RX 570 4gb, 16gb RAM, 1 ms 165 hz asus monitörüm var, ve Wraith W75 mekanik klavyeyi ve attack shark x3 pro iki ürün de 8000 HZ hızında ama işlemcim kaldırır mı?