Arama sonuçları: *

• Users: BabaYori
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BabaYori

65K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Selam arkadaşlar ben gemi mühendisliği okuyan kuzenim için bir laptop satın alıcam, maximum 65 bin TL'ye çıkabilirim çizim programlarında beni üzmiyecek aynı zamanda oyun performansı yüksek işlemcisi ve ekran kartı bu fiyat bandına göre max performansi vericek bir laptop önerebilir misiniz...
  2. BabaYori

M2 sdd önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar m2 sdd'im bozuldu acil m2 sdd lazım fakat bütçem 1300 tl civarında alttaki wd blue marka sddyi almayi düşünüyorum sizin bu fiyat bandında 500 gb m2 sdd öneriniz varmı? Birde bu m2 sdd'nin kronik bir sorunu vs. varmı alınır mı sizce...
  3. BabaYori

Sanırım m2 sdd'im bozuldu

Selam arkadaşlar bilgisayarımı temizledim. İşlemci termal macun ve ekran kartı termal macununu değiştirdim onun dışında m2 sdd ve hdd'ye hiç dokunmadım bile fakat pcyi açtığımda altta görselini attığım hatayla karşılaştım. Hardisk oynamıştır, kabloları çıkmıştır diye sök tak yaptım farklı kablo...
  4. BabaYori

23-25k arası sıfır sistem önerisi

Arkadaşlar sadece oyun için alıyorum bu fiyata alabileceğim en f/p sistemi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  5. BabaYori

Nasıl bir avukata soru sorabilirim (ücretsiz)

Merhaba arkadaşlar ailevi olarak bir mesele var. Mesele uzun bir mesele şuan anlatamıcam. Sadece konuyla ilgili bir avukata soru sormam lazım. Böyle soru sprabileceiğim ücretsiz bir platform vs. Varmı?
  6. BabaYori

Takas mantıklı mı sizce ?

Arkadaşlar aşaığıda sistemle laptopumu takas edicem mantıklı mı? Üstüne 3500 Tl alıcam. Ekran kartını değiştirip 3060ti falan almayı düşünüyorum bu işelmci ve anakart problem çıkarmaz dimi? Benim laptop bu= ASUS TUF A15 GAMİNG LAPTOP İlan No: 1087403662...
  7. BabaYori

Mantikli Takas Olur Mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-a15-gaming-laptop-1087403662/detay/ Arkadaşlar bu laptop benim ilanda gördüğünüz gibi satıp kendime güzel bir sistem toplamaktı amacım şöyle bir teklif geldi; İ5 10400f Sapphire Rx 5600 Xt Orion...
  8. BabaYori

5k TL sistem önerisi

Arkadaşlar 5bin tl bütçem var ikinci el ne tür bir sistem alabilirim? fazla ağır oyunlar oynamıcam ama bu fiyat bandında alabileciğim güzel bir sistem istiyorum. İkinci el piyasasına hakim kişilerden ilan önerileri alabilirim. İstanbuldayım elden alabilirim.
  9. BabaYori

8-10K Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, Oyun oynayan biri değilim, sadece arkadaşlar çağırınca lol oynuyorum. Onun dışında sadece internette takılma ve film izleme için kullanacağım. Bilgisayarda telefonumdaki fotoları da yedeklemek istiyorum. 8000 ve 10000 arası bütçem var, hızlı ve depolaması yüksek laptop...
  10. BabaYori

RAM MHZ YÜKSELTİRKEN PC GİTTİ

Selam arkadaşlar Ram mhzsini yükselttim. Sonra pc gitti. Bios ayarlarını sıfırladım düzeldi fakat bu efer bilgisayar windows yükleme ekranında kalıyor. Biosa falan girebiliyorum. Ne yapabilirim? nasıl çözebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  11. BabaYori

2500 TL rx580 8gb alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 2500 TL'ye MSI GAMİNG rx580 buldum. Isı değerlerini falan aşağıya bırakıyorum. Sizce alınır mı? Birde alırken hangi testleri yapmalıyım. Teşekkürler.
  12. BabaYori

Yurtdışı 13 pro max mi? TR iphone 11 mi?

Tanıdığımdan 17k'ya yurtdışı 13 pro max alabilirim. 4 aydır o kullanıyor ve 2 ay sonra kapanıcak ama herhalde 100 - 200 tl arası bi ücrete bunu uzatabiliyormuşuz. Bu uzatma işlemini ne kadar süre devam ettirebiliriz? Ve bu uzatma işleminin bi güvencesi falan varmı? Çünkü bende pasaport falan...
  13. BabaYori

Online Mağazam için isim önerisi

Selamlar arkadaşlar ben bir onlnie mağaza için isim önerisi almak istiyorum. Başta sadece elbise satıcam ama ilerde her türlü eşya satabilirim. Ondan dolayı sadece giyimle ilgili bir isim olmasın. Genel bir marka ismi olsun. Soyadım = Özkan belki burdan birşeyler türetebilirsiniz. Kaç gündür...
  14. BabaYori

Fivem, GPU başka komutlara yanıt vermeyecek hatası!!

Merhaba arkadaşlar, Fivemde oynarken görüntü gidip geldi ve birden oyundan attı ve bu hatayı aldım.(SS'i attım aşağıya) öncedende csgo oynarken aynı şekil ekran gidip geliyor ve pc kapanıyordu. Bu hatayı ilk defa gta rp oynarken verdi. Ne yapmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.
  15. BabaYori

300 bin TL sport araba önerisi

Arkadaşlar 300 bin tl sport araba istiyorum. Bir polo buldum 310 bin TL'ye 8k trameri var, sadece sağ arka kapı boyalı onun dışında başka bir şey yok. 90 bin km de sizce alınır mı? ? Yoksa daha iyi birşeyler bulunurmu bu fiyatlara? 1.6 motor olmasını istiyorum ve içinin güzel olmasını isterim. boya...
  16. BabaYori

Bu girişim ismi nedir?

Arkaşlar elime logitech bir hoperlör geçti. Fakat bilgisayarda böyle bir giriş bulamadım. Bu girişin ismi nedir? Ve bunu pcye takmak için bir dönüştürücü varmıdır?
  17. BabaYori

Pc mavi ekran ve bootdevice hatası

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar durduk yere hızlı bir şekilde mavi ekran verip hemen reset attıyor ve bu ekran geliyor. Bios sııfırlayınca düzelliyor, fakat artık böyle olmasından sıkıldım nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim? Çok sık olmaya başladı. Bilgisayarda 500 gb sdd 500gb hdd var...
  18. BabaYori

Casper Nirvana C350 alınır mı ?

Arkadaşlar leptoplardan pek anlamıyorum bir arkadaşım soruyor. Sizce almalı mı bu fiyata ramide 8gb yaparım diyor az da olsa oyun oynarım diyor. Bu sistemde oyunlarda kaçfps alır tahmini olan varmı?
  19. BabaYori

Bu leptop alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-laptop-555u-900557851/deta arkadaşlar bu laptop ı almayı düşünyorum sizce bu fiyata değer mi ? İşlemcisi ve ekran akrtı hakkında pek bilgim yok. Daha çok müzik edit programlarıyla falan uğraşıyorum...
  20. BabaYori

Çift Monitör Performans düşürür mü ?

Merhaba arkadaşalar eski bir monitörüum vardı. Dönüştürücü ile onuda ekran kartına bağladım ve çift monitör yaptım. Bu sistemi zorlar mı ? veya bir performans düşüklüğüne sebep olurmu ? ekran kartım= 1650 supar işlemcim= r5 2600 psu= xpg pylon 550watt
Geri