Arama sonuçları: *

• Users: mamixblack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

En güvenilir kuranı kerim çevirisi

elmalı hamdi yazırın çevirdiği kuran en güveniliri diye biliyorum fakat internet üzerinde diyanetin çevirdiği kuranı da önerenler olmuş yine de sormak istedim en açık en güvenilir kuran çevirisi hangisidir?
  2. M

Hem üniversite okuyup hem meslek öğrenebilir miyim?

öncelikle merhabalar ben 17 yaşında yks sınavına hazırlanan birisiyim ve muhtemelen bu sene bir üniversiteye yerleşeceğim, aslında üniversitede bir yerde full time bir şekilde çalışmayı planlıyordum fakat üniversitelerin ders işleme şekli çok esnek olduğu için iş bulup çalışabileceğimi...
  3. M

Nereden kız düşürebilirim

17 yaşındayım 18 imden gün alıyorum nereden kız düşürebilirim 18 ila 40 yaş arasında olup ortalama guzellıkte olan herhangı bır bayana okeyim daha once bu işlere hiç girişmedim nerde bayan bulabilirim 2 haftadır biriktiriyom patlıycam acil öneri lazım konu troll değil çok sıkıntılı bır...
  4. M

Tinder hakkında sorular

tinderin amacı tek gecelik iş mi yoksa sevgililik tarzı bir şey mi 1 2 haftaya 18 ime giricem hesap açmak için +18 mi olmam gerekiyor uygulama içinde sıkıntılı insanlar varmı buluşalım diyip böbreğimi sökerler mi
  5. M

Almanca öğrenmek için kanal tavsiyesi

youtube üzerinden almanca öğrenmek istiyorum tavsiye ettiğiniz kanal var mı? (youtube şart değil yks senemde youtubeden çok fayda gördüğüm için dil çalışmamda da fayda göreceğimi düşünüyorum BEDAVA olmak şartıyla başka önerileriniz varsa duymak isterim)
  6. M

Termal macun mu termal ped mi

elimde 1070 li eski bi laptop var laptopun termal ped kalınlıklarını bilmiyorum termal ped yerine termal macun uygulasam olur mu?
  7. M

200 ila 300k arasında motorsiklet önerisi

iş yerime gidiş ve gelişte kullanmak için alacağım bütçem yukarıda belirttiğim gibi. kafa ağrıtmayacak, sıradan birisinin rahatlıkla kullanabileceği bir motor arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  8. M

Uzun süreli kullanımda gözü yormayacak kalemli tablet önerisi

uzun süreli kullanımda gözümü yormayacak ve kalem desteği olan bir tablet arıyorum. kesin bir bütçem yok en fiyat performans hangisiyse onu almak istiyorum ama 10-20k arası olması tercihimdir
  9. M

4060 lı sistem önerisi bütçe max 25k

monitör kasa ve ekipman dahil 50k lık bir bütçem var. monitörü 4k alacağım ağır oyunlar oynamıyorum 4060 ın bana yeteceğini düşünüyorum ve baktığım kadarıyla benim bütçemde genelde 4060 lı sistemler satılıyor daha iyi sistem önerisi olan varsa dinlemek isterim. ekipman konusunda henuz karar...
Geri