Arama sonuçları: *

• Users: Ursa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ursa

Asus Prıme Geforce Rtx 5070 Tı 3x8 Pin Güç Bağlantısı

Halihazırda Asus 5060 Ti 16 gb kullanıyorum. Başlıkta yazan 5070 ti modeline geçme düşüncem var ancak güç kaynağından ekran kartıma 2 adet 8 pin pcie kablosu mevcut. Biri ekran kartına takılı diğeri boşta. Asusun 5070 ti prime modelinden 3x8 pin den 12 pine dönüştürücü çıkıyor. İnternetten...
  2. Ursa

Ryzen 7 9800x3d Soğutma Değerleri Nasıl?

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black TL-C12C-X28 V2 120mm 6 x 6mm çift kule hava soğutucusu ile valorantta bu sıcaklık normal mi? Kullandığım işlemci ryzen 7 9800x3d.
  3. Ursa

5600mhz Vs 6000mhz Ddr5 Ram

2 gün önce oem paket satın alırken ram seçeneklerinde 5600MHz 2x16 Gb DR5 ram den 6000MHz 2x16 Gb DDR5 ram e geçmek için 10 bin fark istiyordu. Bende mecburen 5600 den devam ettim. Bugün sistemin fiyatını kontrol ettiğimde 6000MHz ye geçmek için 1700 tl fark istiyor. Satın aldığım yeri...
  4. Ursa

Ryzen 7 7800x3d hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

Geforce RTX 5070 ve Ryzen 7 7800x3d içeren hazır bir sistem alacağım. Hava soğutma mı tercih etmeliyim, sıvı mı? Seçenekleri aşağıya ekledim. Bu seçenekler haricinde bir soğutucu seçemiyorum. Hava için cooler master hyper 612 apex, sıvı için frisby veya msi modeli düşünüyorum.
  5. Ursa

Türknet 1000 mbps internet kutusu binama geldi.

Merhaba arkadaşlar, aşağıda fotoğrafını eklediğim türknet gigafiber kutusu 2 gün önce oturduğum binaya montajı yapıldı. Mevcutta türknet kullanıyorum. 50 mbps hız alıyorum. Yapıldığı gün türkneti aradım. Gigafiber internetin ne zaman aktif olacağını sordum. Minimum 6 ay maksimum 2 yıl sürer...
  6. Ursa

Bu klavye Türkçe harf dizilimine sahip mi?

https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65429/
  7. Ursa

Hdmi 2.1 kablo 144 hz görüntü sağlar mı?

Viewsonic XG2705 model monitörüm var. 2 tane 1.4 destekli hdmi girişi olduğu yazıyor. Linkini attığım hdmi kablosunu alsam 144hz alabilir miyim...
  8. Ursa

%1 CPU kullanımı %0'a düşmüyor!

Görev yöneticisine ne zaman baksam biraz beklediğimde cpu %0'a düşerdi, son birkaç gündür yeni farkettim artık %1'e düşüyor en fazla 0 a düşmüyor. Bunun sebebi nedir?
  9. Ursa

Hangi modem daha iyi?

10. Ursa

İnternet gürültü seviyem normal mi?(SNR Margin)

Türknet kullanıyorum. 2 hafta önce 35 mbitten 75 mbite çıktı hızım. Geçtiğimden beri her gün 10 ar dk kesinti yaşıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde sorunun modem kaynaklı olabileceğini söylediler. Modem garantisiyle görüştüm. Uzaktan bağlanıp modem değerlerine baktıklarında bir sorun...
  11. Ursa

PSU ECO MODU AÇIK MI KAPALI MI OLMALI?

Fsp hydro Gpro750 psu var. Aşağıda resmini eklediğim fotoğraftaki eco modu açık mı olmalı kapalı mı? Açık veya kapalı olmasının bilgisayar performansına bir etkisi var mı?
  12. Ursa

VDSL Splitter takmaya devam etmeli miyim?

Yaklaşık 1 hafta önce internet hattım yeni porta taşındı. 32 mbit internetim vardı. 75 mbit oldu. Türknet kullanıyorum. Ev telefonuyla beraber kullanıyordum eskiden. Yeni porta geçerken yalın internet talebinde bulundum. Ev telefonunu iptal ettim. Bilen biliyodur bu konuyu zaten. Faturadan 10...
  13. Ursa

Kulak içi kablolu oyuncu kulaklığı tavsiyesi?

Mikrofonu iyi olan kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum. Bütçem max 1000 tl ama 500 tl civarlarında olması tercihim.
  14. Ursa

İos 16.4 pil tüketimi?

İos 16.4 yükleyen arkadaşlar pil tüketimi arttı mı?
  15. Ursa

İşlemci ve ekran kartımın boşta sıcaklıkları normal mi?

Sistemi 2 sene önce toplamıştım. Ekran kartı 2 senelik ama işlemciyi değiştirmiştim. 5600x 1.5 senelik aynı macunla duruyor. Macunları yenilememe gerek var mı?
  16. Ursa

Twitch yayın izlerken görüntü donuyor ses devam ediyor?

Son 2-3 haftadır yaşıyorum bu sorunu. Chrome üzerinden twitch yayını izlerken 5-10 dk sonra yayın donuyor ses devam ediyor. İnternetim 3.5 mb/s. Bütün driverlarım güncel.
  17. Ursa

Razer Mou Viper Mini vs SteelSeries Rival 3?

Hangisini almalıyım? Logitech G300S kullanıyorum.
  18. Ursa

Max 13000 TL'ye sistem tavsiyesi

13k bütçem var. Alabileceğim en iyi sistem performans bilgisayarı arıyorum.
  19. Ursa

Binamızın yanına bu kutudan yaptılar, internet hızım artar mı?

Daha yeni yaptılar. Türknet kullanıyorum 35 mb civarı hız alıyorum. Fiber internete pek benzemiyor ama hızım artar mı diye merak ediyorum. Sizce artar mı?
  20. Ursa

Twitch google chrome üzerinden izerken görüntü donuyor ses devam ediyor?

Son 1-2 haftadır yaşadığım sorun. Eskiden olmuyordu. Pencere modu tam ekran farketmiyo bir yayına girdiğimde yaklaşık 10 dakika sonra görüntü donuyor ses devam ediyor. Çözümünü bilen var mı?
Geri