Arama sonuçları: *

1. C

SS Nova 3P Alınır mı?

İncehesap'ta Gaming gecesi özel 4800TL'ye düşmüş. Satın aldım sizce nasıl kulaklık?
  2. C

Yardım LoL'de güncelleme için gerekli dosyaya erişemeye çalışırken bir hata oluştu

Dün sabahtan beri aynı hatayı alıyorum bir türlü çözemedim oyunu silip yükleyemiyorum da yardım edebilir misiniz?
  3. C

Laptobumun ekranında (?) Sorun var

Valla sorunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Çünkü ekran kaydında gözükmüyor. Çok yüksek ihtimalle laptobumun ekranında sorun var. Babamın monitörüne bağladığımda böyle bir sorunlar karşılaşmadım. Sorun şöyle ki bazı oyunlarda (RDR2, SoT, BF1, Önceden Cs2de de vardı ama ekranı 1440x1080 yapınca...
  4. C

LoL tam ekranda fps dalgalanması

Herkese iyi akşamlar az mnce i5 13420H RtX 4050 laptobumda LoL'u çalıştırdım ama tam erkandayken 144FPS'e sabitlemiyor ve sürekli dalgalanma yaşıyorum (özellikle ekranı kaydırırken). Ama pencereli moda aldığımda hiçbir sorun yok bunun sebebi nedir acaba? (Diğer oyunlarda da sorun yok sadece LoL).
  5. C

VXE R1 Pro için mousepad önerisi

VXE R1 Pro için mousepad arıyorum. Şuan kullandığım Mousepad ise Steelseries QCK Medium ama kenarları dikişsiz olduğu için yavaş yavaş açılmaya başladı. Tüm önerilere açığım.
  6. C

Sahibinden Param Güvende ile satış yapmak

Az önce klavyem için birisiyle anlaştık param güvende ile satacağım. Ama dolandırılma ile ilgili birşeyler duydum. Çocukta hesabını yeni açmış. Her ihtimale karşı ne yapmalıyım?
  7. C

Öneri Kablosuz Klavye Önerisi

Herkese selamlar. Kablosuz klavyeye ihtiyacım var şuanlık Redragon K617 kullanıyorum. Harika bi klavye ama Kablosuz Mouse Önerisi adlı konuda bahsettiğim gibi hem kablolu hem de küçük klavyeye alışamadım...
  8. C

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Şuan Razer Cobra kullanıyorum 730TL'ye almıştım fiyatına göre de gayet güzel bi mouse ama çok fazla taşıma yaptığım için kablosu sıkıntı yaratıyor. Sizden kablosuz mouse önerisi istiyorum. Bütçem 1500-1600 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809 şuanlık...
Geri