Arama sonuçları: *

• Users: Egeyk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Custom Klavye Önerisi (akko5075b, Yunzii b75 pro, f75, ak820pro)

2.5-3.5k arası bir custom klavye arıyorum. Bir arkadaşımda akko 5075b (3000tl) dracula switch denemiştim. Hissiyat ve ses olarak çok hoşuma gitmişti, poppy bir sesi vardı ve çok smooth'du. Ancak bu bütcede çok seçenek var. Yunzii b75 pro (3300tl) da çok güzel duruyor, yunzii yurtdışında tercih...
  2. E

Yardım Machenike K500 Pro-B94 Custom Klavye Nasıldır ? (1700tl)

İnternette gezinirken reklamı çıktı. 3000mah batarya, gasket. Ortalama bir custom klavye özelliklerine sahip. Outeöu switch olması dışında bir problem göremedim. Hem de 1700TL'ye. Bu fiyata böyle bir klavye bulmak imkansız gibi. Machenike gamepad kullanıyorum aşırı hoşuma gidiyor fakat...
  3. E

Yardım 3000-4000 TL Custom Klavye Önerisi (Akko)

3k bandında arıyorum fakat güzel bir ürün olursa 4k'ya da çıkabilirim. önceki klavyemi 5 yıl civarı kullandım, bozulmadı ancak daha düzgün bir şeye geçmek için sattım. akko 5075b gibi bir klavye arıyorum. minimum %75 olsun. 5075 çok güzel duruyor fakat kasası plastikmiş. uzun süreli kullanımda...
  4. E

Yardım Endorfy Thock 75 Klavye Alınır mı

Bu klavyeyi buldum. İnternette pek inceleme yok sadece 1-2 yabacı sitede inceleme var ve yüksek puan vermişler. Kaihl red switchler, üst kısmı metal, kablolu ve kablosuz çalışıyor. Kmtğ bir yanını bulamadım, belki kalitesi biraz düşüktür ama gözle görülür bir sıkıntısı yok gibi. Ayrıca fiyat...
Geri