Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Hepsiburada anakart iade

Herkese selam , Hepsiburadadan anakart aldım , ürünü kullandıktan sonra memnun kalmadım ve 14.gün iade ettim , şuan talebim değerlendiriliyor. Sizce iade onaylanırmı ? Talebimi direkt cayma hakkı olarak belirttim. Hepsiburada premium üyesiyim .
  2. S

Yardım 9700x için sağlam anakart önerisi

Herkese selam , 9700x işlemci için atx boyutunda anakart önerisine ihtiyacım var. Bütçe 20k. Aklımda msi x870e carbon wifi var Ama derseniz ki x870 serisine gerek yok , önerilerinize açığım Şimdiden çok teşekkürler.
  3. S

Çözüldü✓ M2 ssd dram varmı önemli

Herkese selam , xioxia 1tb excerıa plus g4 10000mb okuma / 7900mb yazma modelinde dram varmı ? Araştırdım ama bulamadım , yardım rica ederim. Veya farklı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz . Teşekkürler .
  4. S

Çözüldü✓ Oyunlarda Alt + Tab Sonrası Donma

Herkese merhaba ; Yeni am5 sistem topladım , oyunlarda alt + tab yapınca sürekli donuyor ve reset atmadan düzelmiyor, Bir anda sıvı soğutma lcd ekranı değişiyor , fanların ve pompanın rgb kapanıyor. Not : Bios güncellemesi yaptım sistem şu şekilde msi x870 gaming plus wifi 9700x işlemci 4060...
  5. S

Yardım Power tuşu sürekli yanıp sönüyor

Herkese selam , yeni sistem topladım. Kasa power tuşu sürekli yanıp sönüyor ama pc de bir sorun yok aktif olarak kullanıyorum. Sebebi ne olabilir ? veya önemli bişeymi ? Şimdiden teşekkürler.
  6. S

Yardım Ekran kartı önerisi acil

Herkese merhaba , sistemimi güncelledim sadece ekran kartı kaldı .Çok yüksek fiyat olmamak koşuluyla hangi kartı önerirsiniz ? Hali hazırda 4060 ti 8 gb ekran kartı kullanıyorum 7 9700x X870 msi gaming wifi 32 gb 6000 mhz 32 cl corsair Corsair 360 titan soğutucu Corsair rm850x shift psu Corsair...
  7. S

Yardım Corsair h100 240mm - r7 9700x işlemciyi soğuturmu

Herkese merhaba , corsair h100 240mm 9700x işlemci için yeterlimidir ? Sistemi değiştiriyorum da açıkçası ekstra soğutucu masrafı yapmak istemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim .
  8. S

65-70 k arası cpu-gpu -anakart ve sıvı soğutma önerisi

Herkese merhaba , 65-70 k arası cpu - gpu - anakart ve sıvı soğutma önerisine ihtiyacım var , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  9. S

Yardım 7900xtx - 4080s - 5080

Herkese selam ; Yeni ekran kartı alacağım , fikirlerinize ihtiyacım var . 7900xtx - 4080s veya 5080 almayı düşünüyorum. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Asus rog strix b760 g anakart İ5 14400f işlemci Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .
Geri