Abilerim merhaba eve klima bakıyoruz
https://mitsubishiheavyklimalar.com/plus-serisi-srk-ztl-duvar-tipi-split-klimalar-srk50ztl-w-set/
https://www.mitsubishiklimaankara.com/urun/mitsubishi-18000-btu-klima-fiyat-srk50zs-ws-mitsubishi-klima/
bu iki model arasında fark var mı hiç anlamam bunlardan...
abilerim merhaba 16-17 yaşında bir gencim 1.75+ boyum var ve 55-56 kiloyum kafama koydum kilo almak istiyorum kendime şöyle bir şey yaptım
sabah okul öğünü
3 yumurta 1 veya 2 yemek kaşığı yulaf ve 2-3 dilim çeçil peyniri (omlet ,içecek olarak çocuk devam sütü içecem)
1 avuç kuruyemiş
1 tam ekmek...
Abilerim merhaba ders çalışmak video izlemek pdf okumak için tablet bakıyorum aklımda
https://www.n11.com/urun/huawei-yeni-matepad-115-2025-8128-gb-tablet-99795467?magaza=nethouse&renk=uzay-grisi
bu var nasıl olur sizce var mı önerdiğiniz kalemi olan buna bakabilirsin dediğiniz tabletler (taksit...
Abilerim ablalarım merhaba 3 ay boyunca HTML ve CSS öğrenmeye ve yapmaya çalıştım okuldur odur budur saçma sebeplerden bırakıp durdum şuanda tekrardan kaldığım yerden (bu kör topal devam edeceğim anlamına gelmesin Ai ile hem ustaymış gibi öğretmesini hem de çırakmış gibi yardım etmesini...
abilerim Jumbo diye biri var vatan haini antenli internet kullanıyor yolsuz benle çok dalga geçti yağmur duası falan bilen varsa Allah'ın rızası için öğretebilir mı şaka yapıcam yada nasa da falan çalışan varsa koordinat atayım bir şeyler yapın 😢😢😢
abilerim aklımda bunlar var
Mousepad
Mouse
@jombo A9 kullandığı için öneriyor şöyle de bir şey dedi stok gelirse W1 alabilirsin dedi bir çok mouse kullanmış olan abilerim vardır sizler ne diyorsunuz
NOT
beyaz olsun
önereceğiniz mouse FPS oyunları içinde iyi olursa çok güzel olur tekrardan...
arkadaşlar merhaba fiber olmayan bir yerde oturuyoruz sadeNET ve Türk Telekom ile anlaşma yapmıştık türk Telekom çok yavaştı sadeNET ise sürekli kesinti yaşıyor fiber için ne yapmamız gerekiyor mahalleli komple imza toplamak veyahut türknet veya türk telekomünikasyonu telefon ile darlamak tek...
abilerim merhaba bir yola girdim amacım tıp kazanmak sizden istediğim bu süreçte yardımcı olabilecek kaynak önerisi
345 TYT Matematik
Orbital AYT Kimya
Biyotik AYT Biyoloji
Çap 11. Fizik Seti
bunları düşünüyorum tyt temelim neredeyse yok şuanda 11. sınıf olduğumdan konularım akıyor bu konulara...
arkadaşlar merhaba bizim bir muhabbet kuşumuz var buradaki bir pet shop dan yem alıyorum bir kaç haftadır yemini alıp masama kusuyor ve başında küfür edip duruyor dişisine kur mu yapıyor diye düşündüm başta (bu durumda dişisi ben oluyorum o.O2 ) fakat kafesine baktığımda yemlerin durduğunu...
arkadaşlar merhaba babamın kullandığı bir f-max var telefon ile bağlanınca sesler olabildiğince yüksek ve temiz geliyor fakat herhangi bir tablet ile bağlanınca ses ya titriyor yada çok kısık geliyor tablet samsung s9 fe+ bu arada bir tabletle daha denedik o da aynı şekil bundan önce 1851 vardı...
abilerim merhaba bildiğiniz üzere yarın 14 Şubat ve kahve makinesı düşünüyoruz
https://www.akakce.com/turk-kahve-makinesi/en-ucuz-arzum-okka-grandio-duo-ok007-ikili-turk-kahvesi-makinesi-fiyati,732236712.html
bu ürün nasıldır sizce
abilerim merhaba 11. sınıf öğrencisiyim 2. dönemin başları daha istediğim adli tıp uzmanı olup atk girmek okuduğum okul ve bölüm sağlık olduğu için bu tür şeylere hevesim artıyor şuanda amacım 11. sınıfı bitirip yazın tyt çalışıp 12 de de komple bir şey yapmak 1 sene 4 ay gibi bir sürem var tus...
öncelikle salam sucuk arkadaşlar bu gözlerimin içine eden "selektör" sorununa bir çözüm buldum sanırsam (ben bulmadım amd bulmuşta ben buldum işte) neyse arkadaşlar...
arkadaşlar başlığı takmayın babama telefon bakıyoruz kendisi Mediamarkt dan yenilenmiş iPhone 15 pro max gösterdi fakat ben s serisi bir telefon almasını söyledim s25 ultra şuanda 77 falan düzgün taksit yapan bir site olursa s25 ultra alabiliriz farklı önerilere de tabikide açığım
arkadaşlar selamlar türk telekom kullanıyorum fiber de var fakat qos ayarladıktan sonra tüm her şey değişti bilgisayarda sitelere ve videoları geç açıyor qos ayarlarını kapattım hala devam ediyor sorunun @jombo ile fazla dalga geçtiğimden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum el kol atın şu işe
arkadaşlar merhaba 2 tane televizyon bakıyoruz biri 65 diğeri ise 55 inc olucam iki üründe f/p ürün olursa seviniriz bütçe çok yok
65 inc olarak aklımızda bu model var önerenler vardı
LG 65QNED86T