Arama sonuçları: *

• Users: Zedways
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Bluetooth dongle Depolama aygıtı olarak gözüküyor

merhabalar usb dongle aldım LENYES lr203 diye takıyorum telefonumu baglayabiliyorum pc ye ama telefonun bluetoothujdan gorupde baglanıyorum fakat oyun kolumu baglayamıyorum cunku pc de bluetooth dan cihaz ekleye basınca bt un yok diyor ve depolama aygıtı olarak gozukuyor E olarak ayıt...
  2. Z

Yardım God Of War Ragnarok Mouse calısmıor

beyler gowr da mouse ile saldırabiliyorrum ama saga sola bakamıyorum camera movementı olmuyor mouse caslıyıorda youtubdan baktım gameinput device fln diyor ama olmadı gene bi yardım edin bea
  3. Z

Sıvı sogutma Onerisi

sıvı sogutma almayı dusunuyorum kasam Gametech Prime V2 RGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası işlemcim 95 dereceye kadar cıktı stok fan ile dedim dur artık oneriniz varsa cok iyi olur 240mm dusunuyordum 2 fanlı olan galiba fiyat olarak cok pahalı olmazsa iyi olur işlemcide alıcam ilerde
  4. Z

Darboğaz Sebebim İşlemcimmi ?

rx6800 ekran katım ile ryzen 5 5600 var beyler cpu kullanımım %100 ama Gpu %40 50 max oluyor oyunlardada fps düşüklüğü yaşıyorum yani suan ben bole dusunuyorum işlemcimi upgrade etmelimiyim ne almalıyım
  5. Z

Akvaryum kasam icin fanları nasıl yerleştirmeliyim

akvaryum kasam var ve cpum ryzen 5 5600 ve gpum rx6800 gereğinden fazla ısındıgını dusunuyorum fanların yonleri ve yerlerini duzgun yerlestirmismiyim cok anlamıyorum yardım ederseniiz sevirinirm tüm fanlarım havayı çekiyor cpunun stok fanı değişmelimiyim değiştireceksem sıvımı hava ilemi olmalı
Geri