Arama sonuçları: *

• Users: Tunahann_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Kulaklık Lehim İşinden Anlayan Biri

Platoon marka kulak üstü bir kulaklığım var hangi kabloyu nereye lehimlemem lazım bilmiyorum. bilen birisi yardımcı olabilir mi ? gsm: 5384014484 whatsapptan yazarsanız sevinirim
  2. T

Steel Series Prime+ alınır mı ?

bütçe max 1k oyuncu faresi arıyorum f/p açısından en iyi model coolermaster mm730 model olarak buldum kendi çapımda yaptığım arıştırmalarda ama bu ürünü kullanan çok az kişi var çok az yorum var o yüzden vazgeçtim sırada steel series prime+ var 950tl ye alınır mı ? daha iyi bir öneriniz var mı...
  3. T

Pc den çok iyi anlayan birisi var mı ?

25k altı bir sistem toplayacağım 2.el ekran kartı işlemci ram ssd anakart vs. alırken nelere dikkat edilmeli hangi testler yapılmalı. bu tarz işleri iyi bilen birisi varsa pc toplama sürecimde bana yardım edebilir mi arada bir soru sorarım o kadar
  4. T

Param güvende sorunu

Sahibinden.com da kimse param güvende ile satış yapmıyor. Neden ? Biz nasıl alışveriş yapacağız. herkes elden diyor veya gel al diyor veya parayı gönder sana kargolayayım diyor 1 kişi 2 kişi de değil ha en az 100 kişiye denk geldim.(Nasıl alışveriş yapacağım bana yol gösterin)
Geri