Arama sonuçları: *

• Users: Furchlost
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furchlost

Tcl soundbar subwoofer eşleşmesi

Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı
  2. Furchlost

Bedelli askerlik ve yüksek lisans tecili hakkında yardım

Herkese selamlar, 31 aralığa kadar yoklamayı yapın diye uyarı geldiği için geçtiğimiz hafta ben yoklamayı tamamladım, tercih yapın e devlette, askerlik belgesinde de 2026 nisan a kadar otomatik tecil edilmiş fakat sevk belgesinde de 31 aralığa kadar tercih yapınız diyor, şubatta da yüksek lisans...
  3. Furchlost

Gamepower virtual 7.1 problemi

Selamlar, driver i kurdum, kulaklık takılı olmasına rağmen lütfen usb takınız diyor, çözümü bilen veya daha eski versiyonu elinde olan var mı
  4. Furchlost

EA FC 26 En ucuz nasıl alırım

Yazdığım gibi, oyunu en ucuza nasıl alabilirim, ultimate standart farketmez
  5. Furchlost

Bu bilgisayarın ederi nedir

Herkese selamlar, yakın tanıdıktan pc alacağım, malzemeleri ekliyorum, kaça alırsam ederini etmiş olur
  6. Furchlost

Galaxy watch 7 Android uyumu

Herkese selamlar, Honor telefonum var ve galaxy watch 7 almayı düşünüyorum, ekg ve nabız çalışmadığını biliyorum, gps, arama ve müzik uygulamarına problem olur mu?
  7. Furchlost

Dualshock 4 sol analog yukarı çekiyor

Merhaba, bunun sorunu ve çözümü nedir? Tamir lazım ise İzmirde güvenilir biryer var mı ?
  8. Furchlost

❌İndirim Bitti! Yanlış konu oldu.

Yanlış konu oldu.
  9. Furchlost

TCL S643W Soundbar Hakkında

Merhaba herkese, https://www.tcl.com/tr/en/soundbars/s643w bu soundbarı kullanan veya yorumu olan biri var mı ?
  10. Furchlost

EA uygulaması oyun alırken hata veriyor

Merhaba EAFC24 alırken şu hatayı alıyorum, Something went wrong and we couldn't complete your request. Try again a little later. Sebep veya çözümü bilen var mı
  11. Furchlost

Öğrencilere Vergisiz Telefon Hakkıda

Herkese merhaba, şubat ayında yüksek lisansa başlayacağım, telefonu şimdiden alıp bu indirimden faydalanabiliyor muyum, bilginiz var mıdır
  12. Furchlost

Anker q10 muadili kulaklık önerisi

Merhaba, bass konusunda en az q10'un ilk çıkan versiyonları kadar iyi olan kulaklık tavsiyeniz var mıdır. Bütçe 2k
  13. Furchlost

Regal ST25010 Buzdolabı Hakkında

Selamlar, bu buzdolabı piyasına göre nasıldır, veya fiyatı uygun mudur? https://www.hepsiburada.com/regal-st-25010-212-lt-statik-buzdolabi-pm-HBC000004J96O?magaza=Regal%20Kurumsal%20Ma%C4%9Faza
  14. Furchlost

Korayspor siparişi hakkında

Merhaba arkadaşlar, pazarama üzerinden korayspor dan adidas ayakkabı aldım fakat adidas kutusunda değil de karton bir korayspor kutusunda gelmiş, bu normal bir durum mu bilen var mı
  15. Furchlost

Oyuncu Mouse Tavsiyesi

Herkese merhaba, sadece migrostan olacak şekilde oyuncu mouse öneriniz var mıdır ? Migros extra da Razer Basilisk x hyperspeed var, 1150Tl, tavsiye eder misiniz ?
  16. Furchlost

Hp Omen 15- Ce007nt Batarya Önerisi

Herkese merhaba, laptopun bataryası ölmüş, şarjdan çektiğim gibi kapanıyor, tavsiye edebileceğiniz bir satıcı veya batarya var mıdır ? https://support.hp.com/rs-en/document/c05542347
  17. Furchlost

32Gb 3600Mhz Ram Önerisi

Merhaba, 1500-2000 arasında alınabilecek 16x2 3600mhz ram tavsiyeniz var mıdır ?
  18. Furchlost

ViewSonic VX2780-2K 27 Nasıldır

ViewSonic VX2780-2K 27″ 0.5ms 170Hz FreeSync IPS QHD, bu monitörü kullanan var mı arkadaşlar ?
  19. Furchlost

Rampage Hydra Plus Tuş çalışmıyor

Herkese merhaba, oyun oynarken aniden A tuşu çalışmamaya başladı, mekanik hissi ve sesi de gitti, sebebi ve çözümü nedir Videoyu izleyebilirsiniz
  20. Furchlost

N11 Siparişi Teslimat Dolabı

Merhaba, Teslimat adresi olarak Teslimat dolabı yazıyor, bu sistem nedir nasıl çalışıyor
Geri