i7 2600 72 dereceyi geçince 1.6 ghz kitliyor turbox b75 anakart 8 gb ram gtx 960 i5 2400 vardı onda da aynı sorun vardı termal macunu yeni değiştirdim yine aynı yardımcı olur musunuz
@Abdullah Hacıgül abi bu sorunu çözse çözse sen çözersin yardım eder misin abi i7 2600 8 GB ram GTX 960 işlemci 72 dereceyi geçince kendini 1.6 GHz kitliyor termal macun değiştirdim fan değiştirdim yine aynı
i5 2400 gtx 960 2gb 8 gb ram var oyunda vsync açıkta olsa kapalıda olsa 5 dk haritayı gezdikten sonra 60 fpsden aşağıya düşüyor 30 u dahi görüyor ayarlarım orta düşük bir iki ayar tek yüksek o da çimdir su ayarıdı bunlar monitörüm 1600x900
hdd de şifre vardı anakart değiştirdikten sonra şifre bile görünmüyor ve diski başlat yapınca g/ç hatası veriyor önemli bilgilerim var yardım edebilir misiniz
Biliyorum turbox marka iyi değil dandik marka ama 2.el iyi marka 1 tane tek anakart buldum gigabyte adam kazıkçıydı 1500 TL istedi dedim onu alacağıma sıfır turbox b75 alırım 2 yıl garantili daha iyi sizce alayım mı turbox b75
İ5 2400 var termal macunu 3 ay önce değişti yeni kasaya geçtim ısınmaya başladı önceki kasada sorun yoktu ve tek fanlı kasaydı bu yeni aldığım 4 fanlı ve kablo gizlemeli işlemci 85 dereceye kadar çıkıyor havalar soğuk olmasına rağmen