Arama sonuçları: *

• Users: fatihbey00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Oyun Donduktan Sonra Sistem BIOS’a Atıyor

Son birkaç gündür bilgisayarımda daha önce yaşamadığım bir sorun oluşmaya başladı. Ark Survival Ascended oynarken (oyunun optimizasyon sorunları olduğunu biliyorum), oyun bazen donuyor ve ardından sistem kendini yeniden başlatıyor. Ancak yeniden başladıktan sonra Windows yerine direkt BIOS...
  2. F

Honor Magic 8 Pro (≈70–80 K) alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Honor Magic 8 Pro’yu almak istiyorum ve Türkiye fiyatının 70–80 bin TL civarında olacağını tahmin ediyorum. 📍 Kullanım amaçlarım: • Fotoğraf / video çekimi (özellikle gündüz & gece performansı) • Oyun (yüksek grafik, akıcı FPS / ısınma durumu) 📍 Sormak istediğim: Bu fiyata...
  3. F

Bu 3 oyunu almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Merhaba, Yakın zamanda aşağıdaki 3 oyunu almayı düşünüyorum: ARK Raiders Age of Empires IV Age of Mythology: Retold Bu oyunları oynamış olanlar varsa; Oynanışları uzun vadede sarıyor mu? Tek başına oynamak ne kadar keyifli? Fiyat / performans açısından alınır mı? Alternatif olarak...
  4. F

Öneri Asus ROG Gladius 3 veya Önerileriniz Nelerdir?

Birkaç gün önce Logitech G502 X mouse aldım. İşlevsel olarak oldukça iyi, ancak FPS oyunlarında biraz ağır geldi. Elimde titreme hissi yaratıyor, adeta eli titreyen bir doktor gibi hissediyorum. 😄 Bu yüzden Asus ROG Gladius 3 almayı düşünüyorum. Palm tutuş stilim var ve bütçem 3000-5000 TL...
  5. F

Öneri Öneride bulunabilir misiniz ?

Selamlar, Yakın zamanda oyun için hem mouse hem de klavye almayı düşünüyorum. Aklımda şu üç ürün var: 🖱️ Razer Viper V3 HyperSpeed – Kablosuz oyuncu mouse 🖱️ SteelSeries Rival 5 – Kablolu oyuncu mouse ⌨️ SteelSeries Apex 7 – Mekanik oyuncu klavye Açıkçası SteelSeries markasına karşı bir...
  6. F

AMD Yazılımında Kayıt Özelliği Kayboldu (Teknik Bilgim Az)

Merhaba arkadaşlar, Benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar bileşenleri veya BIOS gibi teknik şeylerden pek anlamıyorum, bu yüzden basit bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Sorunum şu: Kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition (sürüm 25.10.16) programında "Kayıt...
  7. F

Öneri Razer BlackShark V2 Pro 2023 mü, yoksa SteelSeries Arctis Nova 7 mi?

Merhaba, Yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: Razer BlackShark V2 Pro (2023) SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
  8. F

Oyun ve Müzik için Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba, yeni bir PC kulaklığı almayı planlıyorum. Öncelikli kullanım amacım oyun, ancak müzik dinlerken de kaliteli ses performansı sunmasını istiyorum. Kablosuz bir model tercih ediyorum çünkü hareket özgürlüğü sağlıyor. Oyunlarda ses kasma (ayak sesi, çevresel sesler vb.) için yüksek ses...
  9. F

Öneri Fiyat/Performans Oyuncu Monitörü ve Çift Monitör Kurulumu İçin Öneri

Merhaba arkadaşlar, Şu anda kullandığım monitörü tam olarak bilmiyorum (marka/model bilgisi yok), ancak yeni bir monitör alarak mevcut monitörümü ikinci monitör olarak kullanmayı planlıyorum. Yeni alacağım monitörü DisplayPort (DP) bağlantısı ile kullanacağım ve oyun odaklı bir sistemim olduğu...
  10. F

Battlefield 1 Başlatılamıyor: Sistem Donma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemimde Battlefield 1 oyununu çalıştırmayı denediğimde oyun açılmadan bilgisayar tamamen donuyor ve tepki vermiyor. Sistemim oldukça güçlü olmasına rağmen bu sorunu çözemedim, fikirlerinize ihtiyacım var. Sistem özelliklerim şu şekilde: İşlemci (CPU): AMD...
  11. F

Ekran Kartı Destekçisi ve 3D Yazıcıyla Basılmış Hulk Fanlara Zarar Verebilir mi?

Merhaba, Ekran kartı destekçimin ağzında lastik yok, tamamen plastikten yapılmış. 3D yazıcıyla basılmış yeşil bir Hulk figürü kasanın içinde ekran kartı fanlarının yanında duruyor. Zamanla sıcak hava akışı nedeniyle bu figürün eriyip ya da yerinden oynayıp fanlara zarar verme ihtimali var mı...
  12. F

Armoury Crate Bellekleri Görmüyor ?

Merhaba arkadaşlar, Topladığım bilgisayarda Armoury Crate uygulamasında belleklere erişemiyorum. Bellekler uygulamada görünmüyor. Oysa anakartın QVL (Qualified Vendor List) listesine baktığımda, kullandığım belleklerin desteklendiğini görüyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir? Sistemim şu...
  13. F

Aldığım Anakartın Poşetinin Kenarı Açık Geldi, Endişelenmeli Miyim?

Amazon Prime üyesi olarak satın aldığım anakart bugün elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda, anakartın poşetinin kenarının açık olduğunu fark ettim. Ürün kullanılmış gibi görünmüyor, ama bu durum beni biraz endişelendirdi. Bu normal bir durum mu, yoksa bir sorun teşkil eder mi? Deneyimi olanlar...
  14. F

Güç kaynağı olarak hangisini neden seçersiniz ?

Corsair RM1000e 1000W 80+ Gold Full Modüler MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Full Modüler GIGABYTE GP-UD1000GM PG5 1000W 80 Plus Gold Moduler
  15. F

ASUS TUF B650-Plus WiFi vs ASUS ROG Strix X670E-E - BIOS Güncelleme Korkusu

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi anakart siparişi verdim. Bu kartta BIOS Flashback özelliği var ve anladığım kadarıyla güncelleme sırasında elektrik kesilse bile Flashback sayesinde sorunu düzeltebilirim, doğru mu? Yine de aklıma bir korku düştü: "Ya elektrik...
  16. F

Asus Tuf B650M-Plus Wifi Ile Qvl Dışı Ram (Ddr5 6000Mhz Cl30 2X32Gb) Kullanımı

Merhaba arkadaşlar, Elimde şu anda ASUS TUF Gaming B650M-Plus WiFi anakart ve CORSAIR Vengeance RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 AMD EXPO RAM var. Ancak bu RAM, anakartın QVL (Qualified Vendor List) listesinde yer almıyor. Bu durum bana bir sorun çıkarır mı, emin olamadım. Anakartı...
  17. F

ASUS Prime mi, TUF Gaming mi? AMD 9070 XT Karar Veremiyorum!

Herkese merhaba, AMD 9070 XT ekran kartı nihayet çıktı, hepimize hayırlı olsun! Ben de bu kartı ASUS'tan almayı planlıyorum fakat Prime ve TUF Gaming serileri arasında kararsız kaldım. Prime modeli şu anda stokta mevcut ve hatta siparişini verdim bile. Ancak, internette yaptığım araştırmalarda...
  18. F

Bu kartların ne farkları var ve mevcut kasaya aldığım kart uyum sağlar mı ?

AMD nin çıkan kartını alacaktım ancak şu aşamada kafam karıştı çünkü birkaç çeşit çıktı 1. ASUS PRIME Radeon RX 9070XT 16GB PRIME-RX9070XT-O16G GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı 2.ASUS Prime Radeon RX 9070 OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 3.ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB...
  19. F

AMD RX 9070 XT Çıkış Saati, Stok Durumu Nasıl Olacak ?

Merhaba! AMD RX 9070 XT'nin çıkışıyla ilgili biraz heyecanlıyım ve birkaç sorum var. Bu kart tam olarak saat kaçta satışa çıkacak? Sabaha kadar beklemem gerekir mi, yoksa stokların hemen tükenme ihtimali var mı? Ayrıca, bir sitede Nvidia RTX 5070'in fiyatını 29.000 TL'ye düşürdüklerini gördüm...
  20. F

Hangi soğutucu alınabilir ?

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir sistem topluyorum ve işlemci soğutucusu konusunda kararsız kaldım. Sistem bileşenlerim şu şekilde: İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7900X3D Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 5070 veya AMD RX 9070 XT (henüz karar vermedim) Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi RAM: 32 GB...
Geri