Arama sonuçları: *

• Users: utkan7092
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Ekran kartı hiç bişe açık değilken 99 kullanıma çıkıyor

şu şekil alta kadar hepsi yüzde 0 ama ekran kartı 99 kullanıyor oyunlarda fps droplar çok oluyor nedeni nedir
  2. U

Oyun Oynarken Yanlış Dokunmayı Önleme Yöntemleri

oyun oynarken elim yanlıkla kenarlardan oyunu hareeket ettiriyor bu nasıl kapatılır
  3. U

Televizyonumda Samsung dex nasıl kullanırım

samsung dex destekleyen bir telefonum var ve smartub televizyonum var ama televizyonumda görüntü paylaşma özelliği mevcut değil sadece lan kablosu ile internete bağlanınca gözüküyor cihaz olarak televizyonda ben bu televizyona typce den typce kablo ile bağlanabilir miyim veya ne yapmam gerekiyor
  4. U

Bu akıllı saat orjinal mi

https://www.ciceksepeti.com/galaxy-watch-3-41mm-kilif-liquid-air-black-acs01561-kcm70527438?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme ürün orjinal midir sizce fiyatı düşük geldi
  5. U

S21FE 2.NESİL ALDIM ŞARJ ALETİ ÖNERİSİ

dün konusunu açmıştım önerileriniz tavsiyeleriniz kapsamında s21fe 2.nesil e karar verdim şiparişimi geçtim fakat kutudan şarj aleti çıkmıyor bana hızlı şarj destekli bir adaptör önerir misiniz
  6. U

S21fe 2.nesil alınır mı

alınır mı odak noktam 4 yıl kullanma ve kamera
  7. U

15 Bin TL'ye Telefon Önerileri

15 bine yurtiçi telefon ne önerirsiniz kullandığınız bildiğiniz bi cihaz önerirseniz sevinirim
  8. U

İcloud hakkında soru

iphone cihazımı sattım i cloud uma bilgisayardan girdim ama bir soru var telefonumda galerinin gizli kısmında ki fotoğraflarım i cloud a kaydedildi mi yoksa gittiler mi
  9. U

Bütçeme uygun telefon önerisi

arkadaşlar maks 13k bütçem var alabileceğim telefonlar sıfır nothing 1 yenilenmiş iphone 11 yd kayıtlı mi 13 pixel 7 en mantıklısız sizce hangisi nothing tasarımı ve yazılımı seviyorum en yakın onayım ama sizce 2 yıl daha kullanılır mı iphone 11 bataryadan dolayı istemiyorum yd olanlara ise...
  10. U

Mİ 13 E kayıt yapılır mı

arkadaşlar 8 gen 2 kullanıyor ama sarı sitede direnç kayıtlı imei atıldıgı söylenmiş snapdragon işlemcilere böyle imei atıalbiliyor mu ve de cihaz alınır mı sizce 5 model arasında kaldım iphone 11 mi14t mi13tpro mi13 ve tecno camon 30 pro hangisiniz önerirsiniz
  11. U

10.000tl ye alınabilecek en iyi 2. el telefon

bu bütçe bandında 2. el kayıtlı yd ve yurt içi en iyi telefon öneriniz nedir eski amiral gemilerinden olsun istiyorum bu bütçeye daha iyi öneriniz var mıdır
  12. U

İphone xs mi samsung s10plus mı 2025 te ?

selam dostlar telefonumu değişeceğim 8 9 bin bandında ki cihazlar şuan berbat o yüzden 2. el alacağım bu fiyatlara xs vs note 10 plus var sizce hangisi daha iyidir hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır.
Geri