Arama sonuçları: *

• Users: Malik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu pc ile oyun oynanırmı

Asus R7 240 128 bit Ekran Kartı İntel Pentium Dual-Core E6500 (2.93)GHz İntel DG41RQ Anakart 4GB DDR2 800 mhz ram (2x4=8GB) 320 GB HDD 120 GB SSD İle Oyun Oynıyabilirmiyiz (Not:Cs go Pupg Gta 5 gibi oyunlar)
  2. M

Yardım bu rami bulabilirmisiniz

4 gb ddr2 800mhz intel uyumlu ram bulabilirmisiniz
  3. M

CAMİYLE DALGA GEÇİLİYOR

cs 1.6 da 1 map yapmışlar jailbreak mapi map da cami var ve şuan mapde oyun oynatıyorlar mapte kuran felan var ve mapte caminin içide var caminin içinede girilebiliyor dedim gibi camiyle dalga geçiyorlar (istiyenlere mapi atabilirim)
  4. M

Yardım cs go da mapler çok yavaş yükleniyor

cs go yu açınca mesela dust 2 giriyorum mapi yüklemesi 5 dk sürüyor sonra ben girene kadar oda doluyor rekabetci girince ban yemişim ama hala mapi yüklüyor çözümünü bulursanız çok mutlu olurum
  5. M

Yardım Bu ısı normal mı

Sonunda İşlemciye Termal Macun Sürdüm ve Boşta 39-45 derece arası sizce normalmi
  6. M

Sizce Bu Normalmi ?

Performans Ayarlarına Baktıgımda Windowsun Hep Ram e Agırlık Verdigini Gördüm Peki Bu Sizce Normalmidir ?
  7. M

BU FİYATA BU PC Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/turbox-atm900016-intel-i5m-8gb-ram-128gb-ssd-masaustu-ofis-bilgisayari-p-hbv00000kbx7p geçenlerde internette dolaşırken bu pc yi gördüm yorularıda fena degil sizce bu fiyata bu pc alınır mı?
  8. M

PC oyundan çıkınca tıkanıyor

pc de herangi bi oyundan çıkınca öyle kalıyor mesala cs go dan çıkdım 5 dk bekliyom öyle çıkıyo
  9. M

termal macunsuz işlemci kullanmak zaralı olurmu

işlemcimde termal macun olmadıgı için boşta 50-60 derece arası oyun oynarkende 100-120 derece arası oluyor ve bazende oyundan atıyor termal macunu sürsem oyundan atmlar felan gidermi
Geri