Arama sonuçları: *

• Users: loxibin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loxibin

PC Gamepass oyun önerisi

Herkese merhaba, PC Gamepass aboneliğim var. 3 ay sonra sona eriyor. Oynayabileceğim tavsiye edebileceğiniz oyunlar nelerdir? Genellikle tek başıma hikayeli oyunlar tercih ediyorum. Evli olduğum için uzun süreler ayırıp oynamam zor oluyor.
  2. loxibin

İphone 11'den Honor 400'e geçilir mi?

Arkadaşlar hepinize merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Iphone 11 (128GB) telefonum var. Pil sağlığı %87 ve orjinal pili, sizce bu telefondan sıfır Honor 400'e geçilir mi? Mantıklı bir değişim olur mu? Not: Apple ekosistemi kullanmıyorum. Not 2: Telefonumdan memnunum aslında ama değerini...
  3. loxibin

10 - 12K Arası Telefon Önerisi

Herkese selamlar arkadaşlar. Babam için dediğim bütçelerde günlük işlerini göreceği, mümkünse şarj süresi uzun giden, 5-6 yıl kullanabileceği telefon önerebilir misiniz? Not: Şuanda Xiaomi Redmi 8A kullanıyor, artık telefonun kasma, donma ve ısınma problemlerinden dolayı değiştirmek...
  4. loxibin

Taahhüt İptali Sonrasında Cayma Bedeli

Türktelekom faturalı hattım var, taahhüt süresinin bitmesine 1 hafta kaldı, başka bir operatör firmasına(vodafone, turkcell gibi) geçiş yapsam cayma bedeli çıkar mı acaba? Bilgisi olan var mı bu konuda yada deneyim ve tecrübesi olan.
  5. loxibin

EA FC 25 460₺ ye almak

Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 460tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz. * Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Urban Vpn uzantısı kullandım. Ücretsiz şekilde Ukrayna VPN e bağlanıyor diye. * Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz...
Geri