Arama sonuçları: *

• Users: muraterol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

2K OLED veya IPS monitör önerisi

Arkadaşlar 2K monitör önerisi istiyorum 27 inç ve 165Hz veya üzeri fiyat performans monitör olursa iyi olur hem OLED hem IPS önerisi yapabilirsiniz. Bütçem 20 bin veya biraz üzeri olabilir.
  2. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Ufak bir ikilemde kaldığım bir konu var RTX 5080 ve R7 7800x3d'li bir sistem topluyorum aslında çoğu parçası var sadece ekran kartı ve PSU kaldı ASUS ROG STRİX AURA EDITION 1000W PSU almayı düşünüyordum ama almışken 1200W alıp geleceğe yönelik yatırım mı yapsam diye kararsız kaldım. İlerde RTX...
  3. M

Yeni AMD ekran kartları ne zaman çıkacak?

Arkadaşlar AMD ekran kartları ile ilgili fazla bilgim yok da RX 9070XT sanırsam güncel olarak en iyi AMD ekran kartı daha üst modeli ne zaman çıkar?
  4. M

5 bin lira bütçeye bilgisayar ekipmanı önerisi

Bütçe 5 bin lira bu bütçe ile klavye, mouse, kulaklık ve hoparlör alacağım. Bildiğiniz iyi F/P ekipmanlar varsa önerebilirsiniz.
  5. M

RTX 5080 SUPER çıkacak mı?

RTX 5080 SUPER serisi çıkacak mı en son ram krizi sonrası iptal olacak falan deniyordu durum nedir?
  6. M

Steam Squad oyunu mikrofonumu algılamıyor

Arkadaşlar kullandığım mikrofon kulaklığımın mikrofonu bir sıkıntısı vesaire yok diğer oyunlarda çalışıyor hatta Squad oyununda da bir sıkıntı yoktu 50 saat kadar sorunsuz çalıştı ama sonradan Squad oyununda konuşma tuşuna basınca No Input Devince diye bir uyarı çıkmaya başladı oyun içi yapmam...
  7. M

Hangi oyunu almalıyım?

Steam'de Resident Evil oyununun 4, 7 ve village versiyonu Assaissen's Cread oyununun ise Valhalla, Shadows, origins ve odyssey versiyonları indirimde bu oyunların daha önce hiç bir serisini vesaire ne izledim nede oynadım ama hazır indirimde iken bir tanesini alayım Steam kütüphanesinde dursun...
  8. M

4 Slot RAM kullanmak sıkıntı yaratır mı?

X670e model bir anakartım var 4 slot Ram kapasitesi var şuanda iki slot dolu 2x16 GB toplam 32GB Ram var ama ilerde Ram yükseltmek istediğimde 4x16gb dan 64GB Ram yapmak istersem sistemde çökme gibi sorunlar olur mu?
  9. M

FC 26 Online da herkesin gol sevinci yapması

Arkadaşlar Fc'yi genelde arkadaşlarımla veya kariyer yapmak için oynuyorum öyle ultimate falan oynamıyorum arada bir sezonlar bölümünden normal takımlar ile online maç yapıyorum onda da oynadığım herkes gol sevinci yapıyor mesela ben üç gol atıyorum sevinmiyorum adam bir gol atıyor seviniyor...
  10. M

R7 7800x3d işlemcisi ile RTX 5080 Super uyumlu olur mu?

Çıktığı zaman RTX 5080 Super almayı düşünüyorum şuan bende 7800x3d var bu işlemci ile darboğaz veya farklı bir sıkıntı falan yaşar mıyım?
  11. M

GTX 1660 Super ile Battlefield 6 oynanır mı?

İşlemcim 7800x3d, 32GB RAM var ekran kartını henüz değiştiremedim şuan da 1660 super var bu sistem BF6 da sıkıntı yaşar mı?
  12. M

Kablosuz mouse önerisi

Hem oyun için hem normal kullanım için kablosuz bir mouse almayı düşünüyorum ama kablosuz mouse oyunlarda gecikme veya bağlantı sorunu falan yaşatıyor mu bilmiyorum eğer yaşatıyorsa onu da belirtin lütfen. Bütçem 3 bin lira ama üstüne biraz daha koy şunu al dediğiniz mouse varsa onu da...
  13. M

Windows 11 kurduktan sonra lisans almaya gerek var mı?

Microsoft sitesinden indirdiğim Windows 11'i USB'ye okutup normal şekilde Windows 11'i kurdum ama sağ altta Windows'u etkinleştirin falan yazmıyor lisans kodu vesaire girmedim sağlam lisans sitesinden lisans alacaktım ama gerek var mı lisans almama sizce?
  14. M

WindowsApps klasörüne giremiyorum

WindowsApps klasörüne tıkladığımda şuan bu klasöre erişiminiz yok diyor ChatGPT ye sordum sahip adını falan değiş dedi de denedim bir şeyler ama olmadı nasıl erişebilirim o klasöre?
  15. M

Windows 11'i doğru mu kurdum?

İlk kez bir Windows kurdum Youtube'dan izleyerek yapsam da emin olmak istiyorum Windows'u tamamen doğru eksiksiz bir şekilde kurduğumu nasıl anlarım? Yani 3 saattir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum.
  16. M

Windows 11 nasıl kurulur?

Arkadaşlar, daha önce hiçbir Windows'u kendim kurmadım; nasıl kurulur, ne yapılır asla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bildiğim kadarıyla Windows 11 kurmak için USB belleğe gerek var. Elimde Syrox marka 32 GB USB flash sürücü var; bu işe yarar herhalde. Şimdi ben en sağlıklı şekilde...
  17. M

Windows kurmak için USB bellek önerisi

Arkadaşlar BIOS güncellemesidir Windows kurulumudur bu tarz işler için kullanabileceğim USB bellek önerir misiniz?
  18. M

GTA 6 için bilgisayarda kaç GB RAM olması gerekir?

GTA 6'yı PC'de 4K ultra ayarlarda oynayabilmek için aşağı yukarı kaç GB RAM gerekir sizce?
  19. M

Stabilite testi nasıl yapılır?

Arkadaşlar eski Ripjaws 1x16gb 6000mhz RAM'imi çıkartıp yeni trident 2x16gb 6000mhz RAM'leri taktım eski RAM 4800MHz de çalışıyordu yeni RAM'leri EXPO ile 6000MHz'e yükselttim ve aradan 2 saat geçmesine rağmen herhangi bir sıkıntı olmadı sorunsuz şekilde çalışıyor sistem. Oyun testi falanda...
  20. M

Yeni Ram’i taktıktan sonra ekstra ayar yapmam gerekiyor mu?

Arkadaşlar şuan sistemimde 1x16gb RipJaws marka bir ram var bu Ram’i çıkartıp yeni aldığım trident Neo z5 2x16gb RAM’i format veya bios güncellemesi falan yapmadan takarsam ekstra bir ayar yapmam falan gerekiyor mu? Yoksa direkt yeni ramleri montajladığım gibi sistem açılır mı? Ramler şuanlık...
Geri