Arama sonuçları: *

• Users: 112Tilt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Valorant Kaynaklı Bilgisayar Donması

Merhaba. Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım...
  2. 1

Bilgisayar Kapanmıyor

Merhaba. Bilgisayarımı Windows üzerinden kapadığımda sürekli 3 4 dk öylece kalıp sonra kendini resetliyor. Oturum açma ekranı geldiğinde oradan tekrar kapattığımda ise kapanıyor. İnternettede benim sorunumla alakalı herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? Windows 11 Pro kullanıyorum...
  3. 1

Yardım Monitörde görüntü şeritler halinde gidiyor

Merhaba. 1. Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi görüntüm şu şekilde gidiyor fakat HDMI ile PS5 veya laptopuma bağlayıp geçiş yapınca düzeliyor ve ekranın ortasında kalan şeritler ise belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. Sistemi yeni topladım her şeyi düzgün montajladım tüm driverlar güncel...
  4. 1

MSI x670e Carbon hala alınır mı?

Merhabalar. R7 9800X3D ve 5070 TI ekran kartına sahibim. Sizce bu anakartı almak mantıklı mı?
  5. 1

Öneri 2K sistem için 9900X mi yoksa 9700X mi?

Merhaba. Başlıkta olduğu gibi sizce hangisi daha mantıklı olur. Genelde hikaye bazlı oyunlar oynuyorum fakat arkadaşlarımla beraber Valorant CS2 de oynuyorum. Render vs gibi işlerle uğraşmıyorum fakat Solid AutoCAD gibi programları profesyonel olarak kullanmasamda bu tarz programlarda...
  6. 1

MSI 5070 Ti Gaming Trio ve 9800x3D için sistem bileşeni önerisi

Merhaba. Başlıkta olduğu gibi bu ekran kartı için sistem bileşenleri tavsiyesine ihtiyacım var. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. İşlemci olarak 9800x3D kullanacağım. Bütçe sıkıntım yok fakat yine de çok pahalı ürünlere yönelmeye gerek duymuyorum kaliteli ürünler olduğu sürece sorun yok.
Geri