Arama sonuçları: *

• Users: furkah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. furkah

SteelSeries Arctis Nova 3X ses yırtılıyor

Ürünü bugün teslim aldım, CS 2 oynarken ses yırtılmaları ile karşılaştım; yazılımla alakalıdır diye geçiştirdim fakat müzik dinlerken de 1-2 kez olunca rahatsız oldum biraz. Kesin bir çözümü var mı yoksa kronik bir sorun falan mı ? Bi ara düzeldi gibi oldu ama sorun hala aynı anakartın type-c...
  2. furkah

Yeni Ram taktım ekran gelmiyor

Ryzen 5 5600 işlemci ve MSI B550M-PRO VDH anakart kullanıyorum. 3x8 3200mhz Gskill Rijpaws RAM'ler takılıydı, VATAN BİLGİSAYAR'ın son indiriminde yine Gskill Rijpaws'ın 2x8 3600mhz ramlerinden 2 adet aldım. Bu akşam montajı yaptım fakat ekran gelmedi sonra bir iki yer değişikliği yapıp ekranı...
  3. furkah

Razer Viper V3 Alınır Mı?

Elimde Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed modeli var, ikinci el Viper V3 düştü önüme. Bunu alıp elimdekini satmayı düşünüyorum, aradaki makas 500-600TL civarı olacak. Değer mi?
  4. furkah

Instagram selfie ile doğrulama hatası

Instagram hesabım 2 ay önce çalındı ne kadar ümidi kessem de arada girmeye çalışıyorum. Girmeye çalıştığım zaman benden hesabı doğrulamamı istiyor ve istenen adımları yerine getiriyorum tabii iki aşamalı doğrulama kodu bende olmadığı için selfie ile doğrulamaya çalışıyorum, videoyu istenen...
Geri