Arama sonuçları: *

• Users: Onyxhydra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Anarko Nihilizm Insanlarin ortadan kalkmasinimi savunuyor?

Oncelikle sunu soyleyeyim anarko nihilizm bir felsefemi yoksa ideolojimi bir fikrim yok o yuzden felsefe olarak actim konuyu ama siz felsefemi yoksa ideolojim oldugunu belirtirseniz mutlu olurum. Anarsist bir arkadasa "Anarko Nihilizm nedir" diye sordugumda bana: "insanın var oluşunu...
  2. O

Nintendo switch 2 kirilirmi? Nezaman kirilir?

Merhab bu konularda cahilim biraz sorum baslikta gordugunuz gibi ve kirildiktan osnra tum oyunara erisebiliyorumuyum? Tespit edilebilirmiyim? Eksi yonleri oluyormu?
  3. O

Bir hikayeli oyun oynandiktan sonra ikincisini oynamadan once ara vermelimiyiz?

Merhaba suan Control oyununu oynuyorum ve bu oyundan once sifu yu bitridim ardindan hemen bu oyuna basladim ardindan witcher 3 sonra god of war sonra cyberpunk oynayacgim ancak ara vermeyince bir garip oluyor siz nasil yapiyorsunuz nasil yapmaliyim sizce?
  4. O

Kirilabilen ve Sensorlari iyi playstation 5 kolu gibi titresen konsol onerisi

Merhaba Steam deck veya asusun konsallari kirlabiliyormu ve kirlma nasil oluyor cahilm bu konularda onun disindada konsl onerebilirsinizbirde nintendo switch de aklida onu ps 5 kolu gibi tiresmesi cok iyi onun gibi tiresenolursa iyi olur
  5. O

Ateist vb. inanclara sahip insanlar buyu konusuna nasil yaklasiyor?

Merhaba biliyorsunuz buyu olaylari falan oluyor yani siz bunun sahte ldugunumu dusunuyorsuuz veya psikolojik falanmi merak ediyorum degerlendirecegim.
  6. O

Cyberpunk Dlc si olmadan olurmu?

Merhaba herkes cok ocmus ondan soruyorum epicde ki indirimden god of war witcher 3 ve cyberpunk alacagim ancak dlc ye butcme yetmiyor. Digelimki oynadim snradan dlc yi alsam olurmu (yani dlc oyunun sonunda basliyor nasil oluyor bilgilendiriseniz sevinirim)
  7. O

Gamepower bull t10 vs monster aryond a24 v2

hangisini almalıyım neden? ghosting olurmu veya herhangibir sorun?
  8. O

Ryzen 7 7800x3d ile rtx 3070 dar bogaz yaparmi?

Sorum budur tesekkurler
  9. O

NVIDIA Nis Ayarı Performans ve Kalite Etkisi

çözünürlükle ilgili bir ayar kullanımına göre performans artırıyor ve düşürüyor diye hatırlıyorum ancak sanırım artırınca kalite düşüyor bilemiyorum kafamda deli sorular yardım edebilirmisiniz?
  10. O

Alacagim anakartin AMD anakarti olmasina ragmen XMP desteklemesi?

XMP destekliyor bu nedemek?
  11. O

Ryzen 7 7800x3D OC yapmalimiyim? Veya OC yapmalimiyim?

Sorum bu tesekkurler.
  12. O

Colorful Battle-AX B650M-White WiFi V14 Ryzen 7 7800x3d icin yeterlimi?

Sorum bu bu ankart bu islemciyi besleyebilir mi??
  13. O

Ryzen 7 7800x3d vs Ryzen 7 9700x

Bu video kafami karistirdi, ne kadar dogru?
  14. O

Anakartta tpm olayi nedir

tmp2.0 olmayinca valoratn acilmiyormus falan diyeduydum oynamiyorum zaten ama alacagim ankartta ne olur ne olmaz olsun istiyorum bu tmp isi tmp basligi oluncami oluyor nerden anlayacagim tmp olup olmadigini tmp basligi olmasimi gerek?
  15. O

Yeni alinan donanim parcalarinda sorun olup olmadigi nasıl anlasilir?

Merhaba ben PC'mi yukseltecegim ve Intel'den AMD'ye gececegim dolayisiyla ankartimi degistirmek zorudnayim bir de RAM'imi degistirim svi sogutma alacagim ve aldigim tum parcalarda bir sorun olmadigini bozuk olmadigini test edebilecigim bir porgram vs. var mı mesela RAM icin Windows'un kendi...
  16. O

Hangi sivi sogutma tercihim olmali?

butcem 4000-5000 tl arasi ve alacagim 360mmlik sivi sogutma ile ya ryzen 7900x ya intel 14700kf yada ryzen 7 9700x i sogutacagim ve gordugum bazi sivi sogutmalar sunlar: (buarada 6 bin e kadar zorlayabilirim)...
  17. O

Ryzen 9 7900X vs i7-14700KF

Merhaba, Intel i7-14700KF almayı planlıyordum, ancak çok ısındığı söylendiği için Ryzen işlemcilere yöneldim. Fakat Ryzen’de de benzer ısınma sorunları olduğu söyleniyor. Ayrıca Intel işlemcilerin sorunlu olduğu da iddia ediliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Intel gerçekten çok mu...
  18. O

AMD Ryzen 9 7900X için hava/sıvı soğutma

Merhaba, bütçem 4-5 bin TL, ancak gerek duyarsanız 5-6 bin arasına çıkabilirim. Şunu belirtmek isterim ki işlemcinin sıcak olmasına takıntılıyım. Kesinlikle boşta iken 30-35, maksimum 40 °c'nin altında, yük altında iken 70 °c'yi geçmemeli. Bir de nedir bu sıvı soğutma merakı falan diye sıvı...
  19. O

Ryzen 7 7800x3D vs Ryzen 9 7900X

Merhaba ilk başta Intel 14700KF almayo planlıyordum ancak çok ısındığı ve bazı sorunları olduğu gerekçesi ile birçok kişi Ryzen alın demiş bende öyle yapacağım ancak bu ikisi arasından hangisini almalıyım bilemedim oyun olarak tek Roblox oynuyorum arasıra genelde oyun oynamam bilgisayarımda...
Geri