Arama sonuçları: *

1. A

20-30 k bandı idarelik sistem

Selamlar idarelik bir sistem lazım cs,valo,lol, böyle arkadaşlarla oynamalıl content warning tarzı oyunları açabilecek bişey lazım nası ve nerden toplaya bilirim alırsam tek yerden alıcam direk hazır sistem olursada olur evde bağlayabilceğim bir monitör var hdm girişi var monütör hariç 20-30 k...
  2. A

Çözüldü✓ Razer kraken x pedi eskidi nerden alabilirim

Razer kraken x lite bir kulaklığım var sağ pedi yıprandı nedense sadece ikisinide yenilemek istiyorum ama uygun ped bulamıyorum nerden bulabilirim (amazon hariç)
  3. A

Çözüldü✓ Acer aspire Laptop şarj olmuyor ne yapmalıyım

Selamlar acer aspire bir laptopum var 2. El almıştım idareten arada oyun oynuyorum falan ama oyunlara girdiğim zaman şarjdada olsa iptal ediyor şarj düşmeye başlıyor bu gün cs2 girdim 1-2 el atıyorum şarj bitiyor çok gıcık etti durum batarya sağlığı iyi gözüküyor bi sıkıntısı yok şarj aletinden...
  4. A

İtopya masa üstü tavsiye

PHOENIX-5060T V9 / INTEL Core i5 14600KF / ASUS GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi Sizce olurmu alınır mı? be diyosunuz
  5. A

Çözüldü✓ Planladığım pc güzelmi?

Öğrenciyim staj parasını biriktirim bir pc almak istiyorum ve böyle bir pc düşünüyorum uzun ömürlü olmasıda gerek yanlış veya değiştirilmesi gerekilen şeyler için öneriye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler Düşündüğüm sistem: 1. AMD Ryzen 7 5800X3D 2. NVIDIA RTX 4070 Super 12GB...
  6. A

Laptop oyunlardan atıyor

herhangi bir oyundayken bir anda atabiliyor anlamadığım şekilde beya uzun süredir oluyor ama çözüm bulamadım tek adam akıllı crash hatası aldığım chivalry 2 oyüzden onun crash hatasını atıyorum lütfen yardım edin
  7. A

Laptop oyunlardan atıyor

Excalibur g770 bir laptobum var alalı beya oldu 5 yılı geçmiş olabilir beya uzun bir süredir oyunlardan atıyor Lolde gpu error veriyor başka oyunlardada hiçbir sebeb yokken atıyor anlayamıyorum driver güncelledim windows update yaptım ama etki etmediler format attıldı ama yok bir etki etmedi
  8. A

Ps 4 gamepad sol joistik gıcırdıyor

Bir ps4 slim’im var gamepad oyun oynarken sol joistiği gıcırdıyor ileri ittirince oluyor sadece ileri ittirip kralteri sağa sola götürürken çevirince gıcırt ediyor ve zorluyor kapatıp bikaç gün oynamayıp tekrar oynarken ilk bi 30 dakka olmuyo sonra tekrar olmaya başlıyor ne yapmam gerekki...
  9. A

Çözüldü✓ Masaüstü toplamayı düşünüyorum tavsiye istiyorum

Yeni bir masaüstü toplamak istiyorum bütcem 60-70 k bandında güzel bir sistem istiyorum beni uzun süre götürebilecek bir sistem iyi olur ve bilgisayar bileşenlerinden neredeyse hiç anlamıyorum bana güzel önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Geri