Arama sonuçları: *

• Users: Prexzs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Öneri Motosikler headers boya önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin iyi akşamlar sym nhx 125 marka model motosikletim var headersi boyamayı düşünüyorum krom renk ısıya dayanıklı bir boya nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz
  2. P

125 cc naked motor önerisi

Arkadaşlar 2 hafta sonra a1 ehliyete yazılıyorum ve motora başlıyıcağım motosiklet sürmeyi bilmiyorım ama binek araba tır scoter felan şehir içinde kullanabiliyorum başlangıç olarak aklımda bir kaç model var madeller Sym nhx 125 abs bajaja pulsar ns 125 abs qj moto 125 srk s abs aklımda bu...
  3. P

Dizel egr katalizatör iptali ve downpipe

arkadaşlar elimizde 1.5 crdi vgt acent era var araca egr ve katalizatör ipral edip downpipe yapmayı düşünüyorum aracaın çekişine etki eder mi? birde çok sesli çalışırmı bilgisi olan varmı
  4. P

Yardım Accent era 1.5 crdi vgt 130 beygir

elimizde 2009 model 1.5 crdi vgt era var fabrika çıkışı 110 hp bu aracı nasıl 130 beygir veya daha yüksek güç sağlayabiliriz birde nasıl yol tutuşunu arttırabiliriz
  5. P

Iphone 13 almak hala mantıklımı

arkadaşlar kısaca iphone 13 almayı düşünüyorum sizce almaj mantıklımı max bütçem 30 k sizin önerileriniz varmı
  6. P

Öneri Min 650w psu önerisi

rx 6700xt ryzen 5 8400f sıvı soğutma sistemim var şuanki psum 600w ve markasından şüpheliyim önerilerinizi bekliyorum
Geri