Arama sonuçları: *

1. Zekeriya CMRT

Superonline Modem Arayüzüne Bağlanmak İstiyorum Nasıl Bağlanabilirim?

Abiler benim bir sorunum var anlatmaya başlıyorum. Biz 7 kişi yaşıyoruz biz çekirdek olarak 5 kişiyiz diğer 2 kişi ise amcam ile nenem. Bunlar ne zaman smart tv den yotube bağlanıp saçma sapan şeyler izlemeye başladıklarında benim internetimde sıkıntı çıkıyor izlemeyin bağlanmayın diye dilimde...
  2. Zekeriya CMRT

Steam Hesabımın Çalındığını nasıl anlarım?

Abiler selamlar bir kaç haftadır bilgisayarı açtığımda hep steam otomatik açılır ya hani bende işte son 1 haftadır steam şifresi ve guard istiyor bende dün facebookta bir grupta bu durumu sorduğumda çalınmış olabileceğini kontrol etmemi ve desteğe yazmamı tavsiye ettiler bende direk sabah şifre...
  3. Zekeriya CMRT

Yardım Laptop HDD Sorunu (SSD Alsam Düzelir mi?) (ACİLL!!)

Arkadaşlar Benim 6 senelik bir laptopum var. İçinde Segatenin mevcut 500GB HDD takılı. Bilgisayarın genel özelliklerini yazıp sorununma geçmek istiyorum: İşlemci: İntel Core İ3 4030U 1.9Ghz 2 Çekirdekli 4 iş parçacıklı HDD: SEGATE 500GB Ekran Kartı: Nvidia Geforce 820M 1GB (Mobile) Ram: 4GB...
  4. Zekeriya CMRT

Rocket League Arkadaşlarla Nasıl Oynayabilirim? Acil Cevap!!

Dostlar biz arkadaşlar ile epic üzerinden Rocket League Oynayacağız ama Epic'teki ara yüz İngilizce olduğu için nasıl arkadaş ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirimsiniz? Nasıl arkadaş ekleyebilirim ve lobisine nasıl bağlanabilirim?
  5. Zekeriya CMRT

Valorant VAL:43 Hata

Arkadaşlar Valorantta yeni başladım dün ilk defa oynıyacaktım gireyim dedim VAL.43 ve 40 hataları aldım sorun bendemi yoksa oyun sunucularındanmı? Eğer sorun benden kaynaklıysa Nasıl çözebilirim? Birde Oyuna girerken Arayüzde en az 3 dk bekliyorum bunu nasıl düzeltebilirim? SİSTEM: İ3 4030U 1.9...
  6. Zekeriya CMRT

İşlemci Driver Güncellemesi

Dostlar ben yıllardır bilgisayar kullanırım ama 1 kere bile olsun driverları hiç güncellemedim dünde bir konu açmıştım driverların güncel olup olmadığına ilgili orada cevap veren tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum antivürüs programına güvenme dediler bende güvenmiyorum ancak bu...
  7. Zekeriya CMRT

Bilgisayarımda Böyle Bir Sorun Var Acaba Driver Güncelleme mi İstiyor?

360 TS adlı virüs programı tam kontrollde aşşağıda eklentilerini bıraktığım sorunları gösteriyor acaba bunlar işlemci anakart vs. direver güncellemelerimi yardımcı olursanız sevinirim. @Abdullah Hacıgül abi bi bakarmısın? Eğer bunlar driver güncellemeleri ise güncel driverları nereden...
  8. Zekeriya CMRT

Minimum ayarda Valorant oynuyabilirmiyim?

Dostlar ben valoranta başlamak istiyorum internetim 25mbs ancak sistemim biraz eski; İşlemci: İ3 4030 Ekran Kartı: Nvidia Geforce 820M 1GB (intel hd de var oda 1 gb) 4GB Ram 500GB HDD bu bilgisayarda en düşükte 35 fps gta 5 oynuyabiliyorum genelde akıcı oynuyorum çok nadiren drop giriyor...
  9. Zekeriya CMRT

Steam Başarı Vitrini yapsam ban yermiyim?

Arkadaşlar Steamden ZUP'S oyununu aldım. Tüm başarımları açtım ama başarı vitrini yapmak istiyorum başarım vitrini yapsam ban yermiyim?
  10. Zekeriya CMRT

Euro Truck Simulator 2 de - ye düşme

Dostlar o gün benim arkadaşım parayı euro dan tl ye çevirdi. Oyunda heralde otomatik kur olduğundan para birden bire eridi. Bir tane sıfır tır aldı arkadaş ve birden -ye düştü. Hile ile geri + ya çıkarmak istiyoruz ama Cheat Engine ile olmuyor. Biz parayı nasıl - den + ya çıkaracağız?
  11. Zekeriya CMRT

Redmi Note 8 vs Redmi Note 9 vs Realme 6

Aklımda bu 3 telefon var şu anki kura göre bütçeme uygun hangisini almalıyım nedenleri ile söyleyin
  12. Zekeriya CMRT

Asus Dragon B450Mk mı Yoksa Asus Prime A320 mi

Asus Prime A320 Yada B450M Anakart Üzerine R3 1200 Yada 3100 işlemci koymayı düşünüyorum Hangi Anakart İşlemci Yada Ekran Kartı Yükseltmesi Yapmam Gerektiğinde Daha çok seçenek sağlar
  13. Zekeriya CMRT

Mod-Art Eclipse Zero Silver Amd r3 1200 a320

Dostlarım benim fazla bütçem yok bu bilgisayar sizce güzelmi Linkini bırakıyorum Ayriyeten A320 Mİ B450 mk mı? İşlemci ise r31200 olacak 3200e bütçem yetmiyor https://www.incehesap.com/eclipse-zero-silver-amd-1200-rx570-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46590/
  14. Zekeriya CMRT

Sizce Donanım Arşivi 5500 TL Bütçeli İçinde Monitör dahil Bir Fiyat Performans Canavarı Yapacakmı?

Beyler bayanlar sizce Abdullah abi 5500 tl ye monitör dahil bir f/p kasası çıkaracakmı?
  15. Zekeriya CMRT

GTA 5 kendi kendine silindi, normal mi?

Benim oyun dosyalarının bulunduğu klasörün adını değiştirince Gta 5 Kendikendine silindi bu normalmi?
  16. Zekeriya CMRT

Euro Truck Simulator 2 1.36/1.37 Havalı (Arap) Korna Mod hatası

BROLAR BEN ETS2 1.36 İÇİN OLAN HAVALI KORNA MODUNU İNDİRDİM KURDUM OYUN İÇİNDE FARKLI HAVALI KORNALARI DENEDİM AMA HANGİ HAVALIYI TAKARSAM TAKAYIM HİÇ BİR ŞEKİLDE SESTE DEĞİŞİKLİK OLMADI. OYUNDA KURULU OLAN MODLAR: SimulasyonTurk FORD F-MAx Mercedes-Benz Actros MP5 MirorCam
  17. Zekeriya CMRT

ISINMA PROBLEMİ

BİLGİSAYAR BOŞTA İKEN İŞLEMCİNİN 61 DERECE EKRAN KARTININ 56 DERECE OLMASI NORMALMİ? BİRİ BUNU AÇIKLASIN. NOT: İŞLEMCİ İ3 4030U 22 NANOMETRE 2CORE 4 TRED (arık nasıl yazılıyorsa) 1.9 ghz 3MB ön bellek Beslediği Ekran Kartı Geforce GT820 mobil ekran kartı (Laptop) SİZCE BU KADAR ISINMASI...
  18. Zekeriya CMRT

Termal Macun Değişikliği Ve Piyasası

Abilerim,Kardeşlerim Dostlarım bu konuda lütfen yardımcı olunuz. İNTEL İ3 4.NESİL BİR İŞLEMCİ VAR ELİMDE ISINMASI BAYAĞI PROBLEM 6 SENEDİR MACUN DEĞİŞMEDİ. ABDULLAH ABİNİN 1 SENE ÖNCEKİ İNTEL İ9 9900K DA TEST ETTİĞİ 5 MACUNDAN İKİSİNİ BEĞENDİM. 1. Cooler Master MasterGel Pro R1 (ŞU ANDA PİYASADA...
  19. Zekeriya CMRT

GTA 5 GENEL HATA (EPİC GAMES)

ARKADAŞLAR GTA 5 EPİC GAMES HATASI OLDUĞUNU DEMİN ÖĞRENDİM ANCAK FARMİNG SİMULATOR 2019 DE AÇMIYOR NEDEN ACABA
  20. Zekeriya CMRT

RockStar Games Launcher Bağlantı Hatası

Dostlar bilgisayar internete bağlı iken Rockstar G. Launcheri çalıştırıyorum ancak offline moda alıyor nedeni nedir yoksa serverlardamı sorun var GTA 5 İ AÇACAZ AQÇAMIYORUZ
Geri