Arama sonuçları: *

1. E

Trafil kazam hakkında görüşleriniz

Fotoğrafları paylaştım şehir içinde ana yolda giderken tali yoldan çıkan bir araca çarptım yağmur yağıyordu çizgiyle işaretlediğim yerde 3 araba park edilmişti görüş kısıtlıydı ve böyle gerçekleşti videoyu atamadım ama videoda dikkatli bakılınca adamın sola bakmadığı benim kornaya asılmamla...
  2. E

İlk motor ekipmanlarim

Merhaba motor ekipmanı önerir misiniz şehir içi kullanım için çok pahalı olmayan gerekli olanlar nedir kask eldiven vb 10 15 bin civarı
  3. E

Metin2 için laptop alıcam

Merhaba https://app.hb.biz/Y0lB8GfdiUnS Bu linkte ki laptopu almak istiyorum fiyatı uygun mu evde ve dükkanda kullanıcam o yüzden pc almaktan vazgeçtim Metin2 oynanıcak sadece 24 saat açık 4 5 çar oto avda bana atma problemi yaşatır mı Teşekkürler
  4. E

Roblox robuxu vermedi

Merhaba yeğenime roblox da 10 dolarlık paket aldım 402 TL'yi çektiler fakat paket gelmedi VPN den olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  5. E

Çoklu kredi kartı ile hazır sistem

Merhaba Vatan bilgisayardan hazır sistem almak istiyorum çoklu kredi kartına taksit yapılıyormuş bunu sadece mağazalardan mı yapabiliyoruz internet üzerinden nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
Geri