Arama sonuçları: *

• Users: Onichan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onichan

Parfüm önerisi lazım

1000 2000 3500 6000 belki esner biraz daha fiyatlarına çok etkileyici parfüm önerileri lazım kokumu alan dönüp bir daha baksın istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. Onichan

Yardım Telefonumda fastboot aciliyor guc tusu bozuk arada bir aciyorum kapaniyo

Bazen sansa aciyorum ama gun icinde geri kapaniyor anlayan arkadas varsa yardim edebilirmi
  3. Onichan

Kucuk kardesime (13) telefon alicam butce 8-9 k oyun icin

Max 9 k ya taksitli telefon alicam telefonu eskidi onun cebimde son para bu standoff 2 ile pubg diye bir oyun oynuyormus bu fiyata standoff 2 de 120 fps cihaz varmidir anlayan vars
  4. Onichan

Valorantta en az 250 fps e dusucek 250-300 fps arasi vercek fp islemci

Yeni pc toplicam ucuz olmasi lazim bu u ozelliklerde fp islemci lazim
  5. Onichan

İzmirde nerde eylem yapiliyo

23 mart bugun aksam varmi karsiyakada eylem.varsa nerde siylermisiniz katilacamda hizli olursaniz sevinirimu
  6. Onichan

A55 fiyatina daha iyi bi telefon varmi oyun icin

Samsung bi telefon optimizasyonu guzel oynadigim oyunda 120 fps veriyo ve cok drop yemiyor kayittayken falan oyle duydum bu fiyata daha iyi varmi ay sonu alicam (ekipmanlarla beraber)
  7. Onichan

11 t pro ( yenilenmis) Alınır mı?

Kullanim amacim oyun ve sosyal medya
  8. Onichan

Kardesime pc toplayacam oneri

sifir yada 2. El monitor dahil 20-25 k sistem toplarmisiniz? Kardesime dogum gununde supriz yapicam simdiki bilgisayari cok kotu valorant cs mc fortnite gta 5 oyunlarini oynadigini gordum bu butcede uzmeyecek yuksek fps vercek varmi yayin acmak istiyor cok ancak bilgisuaari kotu oldugu icin...
  9. Onichan

Kardesime pc toplayacam oneri

sifir yada 2. El monitor dahil 20-25 k sistem toplarmisiniz? Kardesime dogum gununde supriz yapicam simdiki bilgisayari cok kotu valorant cs mc fortnite gta 5 oyunlarini oynadigini gordum bu butcede uzmeyecek yuksek fps vercek varmi yayin acmak istiyor cok ancak bilgisuaari kotu oldugu icin...
  10. Onichan

İphone 11 hala Alınır mı?

Oynadigim oyunda yayin veya kayit acik oldugunda yinede hep sabit 60 fps veriyor sizce hala Alınır mı??
  11. Onichan

Bu sistem Alınır mı?

https://www.incehesap.com/space-tavsiye-sistem-fiyati-41841/ Rekabetci oyunlar oynayip online oyunlar oynayacam bazende agir oyunlar 1080p ultra icin 60 fps+ verebilirmi? Yeterli olurmu kac sene idare eder?
  12. Onichan

12 ay taksitli telefon onerisi 2 k civari

Bilgisayar alfam hazir telefonuda yenileyeyim dedim telefinda bir tane oyun var onu cok oynuyom oyun odakli olursa daha iyi olur yani
  13. Onichan

Kasa+monitor 12 ay taksit 4 k civari oneri

Aylik 4 k civari vererek guzel bi sistem almak istiyorum ama secemedim islemci agirlikli oyunlar oynarim genelde monitor hz onemli birde
Geri