Arama sonuçları: *

• Users: digiora
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

İncehesapda alışveriş kredisi var mı?

Merhaba ben incehesapdan bir sistem almayı düşünüyorum alışveriş kredisiyle yazınca incehesapda alışveriş kredisi var olarak gözüküyor ama sepette gözükmüyor bunun sebebi nedir? Nasıl alışveriş kredisi ile alacağım?
  2. D

VALORANT EN AZ 650+ FPS Lİ SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben sistem Alıcam nerdeyse sadece valorant oynicam valorantta en az 650 fps olması lazım beyaz olursa daha iyi olur ama beyaz olmasada olur tam belli bir bütçe yok ama 60k 65 k diyebiliriz bide 14-15 bin TL monitör önerirseniz sevinirim
  3. D

R7 9800x3d RX 9079xt sistem önerisi

Merhaba ben RX 9070xt ve R7 9800x3d veya 7800x3d li sistem toplamak istiyorum işlemci ve ekrankartı dışında diğer ürünleri en düşük bütçeyle halletmek istiyorum benim isteğim işlemci ve ekrankartı dışındaki ürunleri sırayla değiştircem bu yüzden onları 1 yıl 1.5 yıl taşıcak şekilde olursa iyi...
  4. D

85 K her şey DAHİL SETUP

Merhaba ben nerdeyse sadece valorant oynamak için sistem Alıcam bilgim çok yok bu yüzden yardım istiyorum ekipmanlar ortalama-dusuk seviye olabilir sadece idarelik Alıcam şuanlık ekipmanları monitor çok büyük olmaması ve en fazla 0.5 MS olması önemli burada öneri istediğim şeyler Sistem Monitör...
  5. D

55-65 BİN ARASİ SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben sistem toplicam ama bilgim nerdeyse hiç yok bilgisayarda valorant fortnite gibi oyunlar ağırlıklı oynicam bütçem 55-65 arası ramden vs. Kısılıp işlemci guclendirlebilir sonra onları yükseltebiliririm yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
  6. D

BİLEŞENLERİNİ VERDİĞİM RX 7800 Lİ SİSTEM ALINIR MI

Merhaba ben beyaz temalı bir sistem topluyorum ve fps ağırlıklı oyunlar oyniyacagim kendim bir kasa topladım iyi mi yoksa bu fiyata daha iyi bir kasa toplanır mı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bileşenler şunlar 👇 SOĞUTUCU...
  7. D

50000 BİN TL BEYAZ VEYA SİYAH PC ÖNERİSİ

Merhaba ben genellikle fps oyunları oynamak için kasa toplicam bütçem 50-51 bin beyaz olması önceliğim çünkü ekipmanlarım beyaz olucak ama siyah da olur genellikle valorant oynicam
  8. D

BEYAZ SETUP MU YOKSA SİYAH SETUP MU

Merhaba ben setup kurucam no rgb istediğim şeyler şık ve iddialı görünmesi buna göre siyah mı seçmeliyim beyaz mi
  9. D

35 mpbs turknet internet bilgisayara yeter mi

Merhaba eve turknet internet bağlatmak istiyorum ancak evimim altyapısı çok kötü bu yüzden Max 35 mpbs yapabiliyorum evde çoğunlukla bilgisayar kullanılıyor ve evde toplam 1 bilgisayar 2 telefon var 35 mpbs yeter mi? Ve fiber başvuru yaptım 3-4 bina yanımda fiber var gelme ihtimali var mı
  10. D

85000 BİN TL HER ŞEY DAHİL SİSTEM

Merhaba,85 bin liraya her şey dahil sistem almak istiyorum bunların içinde kasa,monitör,klavye,mouse, kulaklık,mousepad beyaz olursa çok iyi olur ama olmasada olur kasada isteğim valorantta en az 650+fps monitör de en az 280 hz diğer ürünler idarelikte olabilir sadece 3-4 ay kullanıcam mouse...
  11. D

DÜŞÜK EV İNTERNETİ BİLGİSAYARA YÜKSEK GEÇİRTEBİLİRMİ

Merhaba sorum başlıktaki gibi ama tam anlatamadım şöyle açıklıyım benim internetim 35 mbps ve yavaş bilgisayara bunu bir araç yardımıyla daha güçlü ve tam performans kullanabilirmiyim asıl sorum bu bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim
  12. D

10000 TL ile ne yapmalıyım ekipman mı donanım mı yükseltmeliyim

Merhaba ben bilgisayar almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var başlangıçta giriş seviyesi ekipmanlar alıp sistemde ve işlemcide iyileştirme yapıp sonra ekipmanları geliştirmek veya tam tersi hangisini yapmalıyım
  13. D

15 BİN TL EN AZ 280 HZ MONİTOR

Merhaba ben fps oyunları için monitör almayı düşünüyorum bütçem 15bin en az 280 hz ve 1 MS tavsiyeleri bekliyorum
  14. D

Beast x Max vs razer viper v3 pro

Merhaba ben mouse Alıcam ve bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım magnezyum mouse kullanmadım kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum bide uyumlu beyaz 5 k civarı klavye önerebilirsiniz teşekkürler
  15. D

65-70 BİN TL RX 9070XT SİSTEM

Merhaba ben RX 9070xt li sistem toplamak istiyorum sistemde valorant rdr2 gow gibi oyunlar oynicam istediğim belirli bişey yok sadece üzmesin yeter yardım edeceklere teşekkürler
  16. D

15000 BİN TL KULAKLIK MOUSE MOUSEPAD KLAVYE ÖNERİSİ

merhaba ben 15 bin TL bütçe ile ekipman önerisi istiyorum hepsi beyaz olursa çok güzel olur klavye mouse mousepad kulaklık yardım edeceklere teşekkürler
Geri