Arama sonuçları: *

1. A

IPhone 15 mi 13 pro mu

Merhaba iPhone 13 pro ile 15 arasında kaldım ikinci el olarak alacağım ikisi de 128gb orijinal içi açılmamış temiz cihazlar fiyatları aynı 35 bin₺ 15 kutu fatura mevcut 8ay garanti pil 88 13 pro kutu fatura garanti yok pil 81 önceliğim kamerası Siz hangisini alırdınız?
  2. A

Termal ped yerine putty sürmek

Merhaba,Asus rx6600xt Dual ekran kartım var termal pedlerni değiştireceğim ama ne kadar aradıysam pad boyutlarını bulamadım termal ped yerine putty sürsem ne olur?
  3. A

Termal ped değişimi gereklimi

Arkadaşlar merhaba Asus rx 6600xt ekran kartım için bellek ısısı nasıl termal ped değişimi gereklimi
  4. A

Rx6600xt termal ped önerisi

Arkadaşlar merhaba Asus Dual rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama kaç mm olması gerektiğini bilmiyorum acil yardım
  5. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Arkadaşlar merhaba gamebooster kasamın egzoz fanı dönmüyor sys fan a takılacak olan kablo erkek (fanı elimle çevirince dönüyor resimdeki kablo takılı olmasa bile elimle dokununca dönüyor bilen biri yardım edebilir mi i
  6. A

Rx6600xt sıcaklık değeri

Arkadaşlar vram sıcaklığı hangisi oluyor termal ped leri eskimiş kartın değiştirmem gerekir mi
  7. A

Ekran kartı termal ped

Asus rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama. Kaç mm olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  8. A

Ekran kartı overclok

merhaba rx6600xt ekran kartıma overclok yaptım ısı değerleri nasıl sizce
  9. A

Termal macun kalıntısı

arkadaşlar merhaba ekran kartım Asus rx6600xt hotspot ısısı 90 lara dayanıyor ama gpu temp bölümü 50 lereeydi açtım baktım böyle gpu nun yanındaki termal macun kalıntısı gibi değil nedir bu
  10. A

RX 6600 XT Furmark testi nasıl

arkadaşlar merhaba kartı ikinci el olarak bugün aldım kartın içi hiç açılmamış gpu temp 50 60 derecelerde bile fanlar %80 veya 100 de çalışıyor neden yapar termal macun değiştireyim mi acil yardım
  11. A

Hangisini almak daha mantıklı

Arkadaşlar merhaba sizce 4bin tl ye gigabyte Rtx 2060 6gb almak mı daha mantıklı yoksa 5800tl ye jelatinleri üstünde xfx rx6600 8gb almak mı
  12. A

6bin tl Ekrankartı önerisi

6500tl ye Asus rx6600xt alınır mı ilk sahibinden içi açılmamış
  13. A

Sapphire rx6600 alınır mı?

Merhaba ikinci el olarak sapphire rx6600 alacağım kullanan varmı nasıl bir ekrankartı dır 5bin tl ye anlaştık
  14. A

Bu sorunu yaşayan varmı

arkadaşlar acil yardım lazım sahibinden den de ekran kartı sattım e devlet doğrulaması istedi babamın e devleti ile doğruladım banka bilgileri bana ayit tc kısımı benim tc m sadece isim kısımında babamın adı yazıyor sıkıntı olurmu düzeltmeye çalıştım düzeltmedim lütfen yardım edin.
  15. A

Hangi ekran kartını alıyım

Merhaba iki ekran kartı arasında kaldım acaba hangisi daha iyi Gigabyte Rtx2060 6gb mı yoksa Asus rtx3050 8gb mı İkinci el olarak alacağım rtx 3050 ye 5bin tl fiyat istiyor içi hiç açılmamış kart Rtx2060 a 4bin tl istiyor sizce hangisini almak daha mantıklı
  16. A

Satılık rx580 8gb Ekrankartı

kart tertemiz ısı değerleri 70 75 derece mining kesinlikle yapmadım fiyat 3 bin tl düşünen yazsın
  17. A

İşlemci ısı değeri fazla mı

merhaba işlemcim Ryzen 5 5500 Orjinal kendi soğutucusu kullanıyorum ısı değerleri nasıl zalman stc10 termal macun kullandım
  18. A

Bios ekranında donma sorunu

Anakartım Msı a520M a pro bios güncel advanced bölümüne girince donuyor çözümü varmı bilen biri yardım ederse sevinirim.
  19. A

Monitör önerisi yapın

Bütçem en fazla 5bin tl hoparlörlü monitör arıyorum mümkünse EN AZ 144hz 1Ms 1920x1080P olsun
  20. A

Uzay montaj sistemi nasıl çalıştıracağım

anakart Msı a520 m a pro nasıl çalıştıracağız kitapçığında da belirtmemişler power ın hangisi olduğunu bilen yardımcı olursa sevinirim
Geri