Arama sonuçları: *

• Users: Dpoler
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dpoler

Rx 9060 xt için ddr4 anakart önerisi

9060xt almak istiyorum. şuan elimdeki anakart gigabyte a320m s2h işlemcim ryzen 5 5500 muhtemelen onu da upgrade etmem gerekecek. ramlerim 32 gb oldugu için ddr5 gecmek gibi bir planım yok o yüzden f/p bir anakart önerisinde bulunabilir misiniz? ha bir de şuan ki psu xigmatek 600w bu 9060xt...
  2. Dpoler

Pc upgrade parça önerisi

Merhabalar, sistemim: gpu : msi rx580 8gb cpu : ryzen 5 5500 anakart : gigabyte a320m s2h psu : xigmatek 600w diger ram ssd parcalarimdan memnunum. yukarida belirttigim parçaları yükseltmek istiyorum. Ekran kartı 3070-3080 gibi düsünüyorum ama bu sefer anakart cpu ve psu yetersiz kaliyor bu...
  3. Dpoler

Wireless Gaming Kulaklık Önerisi

kablosuz yeni bir kulaklık arıyorum max 5k kadar kulaklık önerir misiniz
  4. Dpoler

Escape From Tarkov EOD hesap arıyorum

Maili her şeyi ile devredebilecek bir EOD hesap arıyorum. Elinizde hesap varsa dc nickim: "dpoler" buradan ulaşabilirsiniz.
  5. Dpoler

Ups için yardım edebilir misiniz?

2x monitör + Kasa içi ; amd radeon msi rx580 8gb + 8x2 3000 mhz + amd ryzen 5500 genel olarak böyle 1500 vat ups yeter mi sizce?
  6. Dpoler

rendersystemdx11.dll cs2 hatası

son iki gündür bu hatayı alıyorum var mıdır acaba bir çözümü ?
  7. Dpoler

zotac 1650 ile ryzen 5 5600 darboğaz yapar mı?

ZOTAC GeForce GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı bu ekran kartına sahibim işlemcimi ryzen 5 5600 e yükseltmek istiyorum sizce mantıklı mı yoksa darboğaz yapar mı?
  8. Dpoler

Öneri 1200 TL'ye kadar mouse önerebilir misiniz. parmak ucu şeklinde tutuyorum genelde

1200 tl ye kadar mouse önerisine ihtiyacım var
  9. Dpoler

Beyler bios için yardım, pc görüntü gelmiyor.

Biosda faceit için secure boot ayarını açmaya çalışıyordum, sonra bir ayar açıldı evet hayır sordu bana ben okumadan evete bastım sonra bir anda pc kapandı, tekrar açılmaya başladı ama görüntü gelmiyor. Klavyeye ya da mouse a güç gelmiyor ama pc içindeki bütün fanlar dönüyor. Bu konu hakkında...
  10. Dpoler

Format sonrası laptopum

bu ekran geldikten 1 saniye sonra hemen yeniden başlıyor ekranda bir kaç kere yapabilir diyor ama pc kendini durmadan yeniden başlatıyor. Bir sorun var mı ? Varsa da sizce ne olmuş olabilir?
  11. Dpoler

16 gb ramim var ama 13.9 gösteriyor

Merhabalar 16 gb ramim var ama 13.9 gösteriyor (ekran kartım var). Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Dpoler

Light shotu yüklerken hata alıyorum.

Light shotu yüklemek istediğim de bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı?
  13. Dpoler

Yardım Modemimi değiştirmeli miyim?

Modemimi değiştirsem internet hızım artar mı? Daha fazla upload alma ihtimalim var mı?
  14. Dpoler

Yardım Saçma Superbox sorunum

beyler superbox aldık eve fakat açtığımızda ilk 10 dk kullanıyoruz sonra bi anda kesiliyo müşter hizmetlerini aradık hâla gelicekler yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Dpoler

Yardım Beyler yardım edin seriden.(robotlarda yardım edebilir)

Battlefield 1 almıştım beleşe de değil bildiğin enayi gibi 55 tl verdim güzel güzel oynuyorum, taki birgün oyuna tekrar girmeye çalışana kadar girmeye çalıştığımda aşağıda bulunan ss'teki hatayı alıyorum lütfen yardım edin.Bıktım.
  16. Dpoler

Yardım R3 2200G APU Sistem ile Forza Horizon 4'te Kaç FPS Alırım?

Özellikler; Gpu:amd ryzen 3 3200g Ram:2x8 3000Mhz Anakart: Gigabyte a320 m s2h
  17. Dpoler

Hyper X Stınger

-Beyler bu kulaklık alınır mı?? -Kullanan birisi yazarsa sevinirim. -Kulaklık önerileride alabilirim, aynı fiyat yakınında.
  18. Dpoler

Lanet olası Sürat kargo

Beyler 06.06.2020 tarihinde n11'den Rampage Drop Plus sipariş verdim 08.06.2020 tarihinde gelir dediler, bugün oldu hala Maltepe Transfer Merkezinde bekliyor ne yapmalıyım varmı yardımcı olabilecek?
  19. Dpoler

400 TL - F/P kulaklık önerebilir misiniz?

Beyler 250-400 arası f/p bir kulaklık önerir misiniz?.
  20. Dpoler

Yardım Biotech Güvenilir mi?

-Sizce Güvenilir mi?
Geri