Arama sonuçları: *

• Users: Bykanly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Sensitive ayarımı bulamıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Cs2 oynuyorum fakat bir türlü kendim için doğru olan sensitivi ayarımı bulamıyorum. Atolye haritalarında deneme yapıyorum bu ayar iyi diyorum fakat sonra vuramıyorum. Sizce sorun bendemi veya gerçekten mouse ayarlarımda mı yardımcı olurmusunuz bana. Maus ta ivme ayarıda var...
  2. B

FACEİT BİOS AYARI YAPAMIYORUM.

Arkadaşlar faceit te anti cheat açamıyorum bios ekranını halledemiyorum çünki videoda izlediğim seçenekler benim gigabyt bios ayarlarımda gözükmüyor bana yardımcı olabilirmisiniz.
  3. B

Cs2 oynarken birden fps düştü ve pc kapandı

Arkadaşlar az önce pc de cs oynuyodurdum 450 fps lerde sıkıntısız oynarken fps birden 20 lere düştü ne olduğunu anlamaya çalışırken birden pc kendini kapattı tekrar açtım cs ye girdim gene 20 fps lerde geziyordu 2 dakka sonra tekrar pc kendi kendini kapattı sistemi daha alalı 2 ay oldu. amd...
  4. B

AMD Sistem Performans Sorunu

Arkadaşlar Amd sistem topladım. sistemi toplamadan önce youtube de sistemin aynısının game testleri var lakin benim sistemim aynı oyunlarda aynı fps değerlerini göstermiyor windows güncellemelerini , ekran kartı ve ana kart driver güncellemelerini yaptım Yani Sanki anlamadığım birşeyler var ve...
Geri