Arama sonuçları: *

• Users: CanerK14
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

ASUS MONİTÖR YIRTILMA PROBLEMİ

Arkadaşlar selam çift monitör kullanıyorum biri gigabyte g24f-2 diğeri ise asus vg249ql3a. Bu sıralar asus monitörümde çok fazla miktarda yırtılma oluyor. Gerek ekran masaüstündeyken gerek oyun oynarken ekrandaki yırtılmalar çok sinir bozucu olmaya başladı. Gigabyte monitörümde herhangi bir...
  2. C

Çözüldü✓ RX7800 XT Sıcaklık Problemi

Arkadaşlar kolay gelsin. Şimdi benim 7800xt ekran kartım boştayken normalde hep 35 40 derecelerde çalışıyordu. şimdi ben bir ayar değiştirmiş olabilirim fakat ne yaptığımı bilmiyorum. şuan ekran kartı şu şekilde çalışıyor. boştayken sıcaklık 60 dereceye kadar çıkıyor. 60 dereceye çıktıktan sonra...
  3. C

Çözüldü✓ Kasanın fanlarını anakarta bağlama

Selam arkadaşlar. Kasa olarak Corsair iCUE 4000D Airflow RGB ve 850 watt psu aldım ve kurulum yapıyordum. Sıvı soğutucuyu monte ettim pompada ve fanlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat kasanın önündeki 3 fanın anakarta takılmak için yeterli portu yok. Anakartta tek fan portu kaldı fakat kasanın...
  4. C

7800xt Sapphire nitro+ ekran kartına hangi güç kablosu ?

selam arkadaşlar psuya güç kablolarını bağlıyordum fakat kafama bir şey takıldı. 7800xt Sapphire nitro+ 8+8 pin istiyor. psudan 2 adet pcie kablosu çıktı. ilk kablo tek (6+2) pinlik kablo. Diğer kablo ise tek kablodan çıkan 2 adet (6+2) pinlik kablo. ekran kartı için tek kablodan çıkan 2 adet...
  5. C

1080p İçin Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar kolay gelsin aklımda 9070xt+r5 9600x alarak (65-70k civarı) 1080p monitörle kullanacağım bir sistem var. 1080p ile kullanmak için bu sistem fazla mı abartı olur ? Ayrıca ileride çıkacak olan gta 6 ve ark 2 oyunları için kafamın rahat olmasını istiyorum. Ark zaten başlı başına sistemi...
Geri