Arama sonuçları: *

• Users: çağan_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. çağan_

Yeni Sistemde Goodbyedpı Çalışmıyor

Arkadaslar içindeki turkey_dnsredir dosyasını yönetici çalıştırıyorum ama tüm bağlantı gidiyor google falan bile açılmıyor neden olabilir
  2. çağan_

Yeni Aldığım Sistemin Testlerini Nasıl ve Nereden Yapmalıyım?

Arkadaslar imzamdaki sistemi satın aldım hangi testleri yapmalıyım nereden yapmalıyım?
  3. çağan_

Xg27aqwmg Dostlar Fiyatına Değer mi?

Arkadaşlar bugün amazondan ASUS Rog Strix XG27AQWMG 'yi Peşin fiyatına 9 ay taksitle 32 Bin TL'ye aldım sizce değer mi
  4. çağan_

Sistemime Soğutucu Sığar mı?

Arkadaşlar sistem özelliklerim imzamda hepsi yazıyor sadece soğutucu sığar mı kafamı çok kurcaladı böyle kullanan varmı dır ramlere değme durumu olurmu soğutucunun?
  5. çağan_

Sistemimin Son Hali Nasıl?

Ekran kartıSapphire Pulse RX 9070 XT 16 GB48000 TL İşlemciRyzen 7 9800X3D Tray22.999 TL AnakartMSI PRO X870E-S EVO WiFi12.785 TL RAMGOODRAM IRDM 32 GB (2×16) 6400 CL3225.556 TL SSDSamsung 990 EVO Plus 1 TB12.189 TL Sıvı soğutmaArctric Liquid Freezer III Pro 360mm5000 TL PSUNZXT...
  6. çağan_

Vatan PC Üzerinden Kaliteli Güç Kaynağı ve Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar neden vatan diyebilirsiniz ama ailem öyle istiyor açıkçası laf anlatamıyorum vatanda dışardan alınan ürünleri montaj yapmıyormuş bütçem psu içinde güç kaynağı içinde 20 bin tl toplam sıvı soğutucu olsun istiyorum ve psuda kaliteli 850w yeterli olur
  7. çağan_

Yardım Oyun Ekipmanları Seçimi: Mouse, Klavye ve Mousepad

Genellikle fps oyunları için, palm tutuş tipine ve orta büyüklükteki bir ele uygun mouse, %75 yada TKL hoş az sesli klavye ve kaliteli bir mousepad arıyorum ne alabilirim? (mouse itopyadaki v4 proyu düşünmekteyim)
  8. çağan_

İndirimdeki Razer Deathadder V4 Pro Mouse Alınır mı?

Herkese selamlar itopyada 12200 tlden 6999 TL'ye düşmüş sizce bu mouse alınır mı? https://www.itopya.com/razer-deathadder-v4-pro-45000-dpi-8000hz-hyperspeed-kablosuz-siyah-gaming-mouse_u30546
  9. çağan_

2k +200 Hz Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar bütçem çok yüksek değil 2k oled bir monitör arıyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynayacağım o yüzden birazda yüksek hzli olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
  10. çağan_

Antec C5 ARGB'ye Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360mm Sığar mı?

Selamlar arkadaşlar anakartım MSI PRO X870E-S Evo olacak çift viper venom ram kullanıcam cl30 6000mhz kasaya sığmaları konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım 1-2 tane yapay zeka sığmıyor diyor kullanan varmı?
  11. çağan_

Eski Bilgisayar İçin Uygun Fiyatlı Yükseltme Planları

Herkese selamlar elimde çok eski bir sistem var yani atsanız atılmaz satsanız satılmaz sistem özellikleri şöyle: İşlemci: 4 cekirdek İntel i5-3330 3.00Ghz Ram: kingston 8 GB DDR 3 RAM SSD: KIOXIA-EXCERIA SATA SSD ATA DEVICE 224 GB HDD: WDC WD20EFRX-68AX9N0 ATA Device 1.8 TB Ekran Kartı...
  12. çağan_

120-125k Oyun Sistemi Önerisi

Herkese selamlar normalde bu forum sayesinde 5080li bir sistem toplamıştım sizlerle ama hem bazı özel nedenler hemde indirimleri kaçırmam ve de zam haberleri nedeniyle o sistemi alamıyorum ve bütçemi eskiye göre baya düşürdüm eski yazılan ve önerilen şeyleri okuya okuya aşağıdaki sistemi...
  13. çağan_

Vatan İndirimlerinden Anakart Alınır mı?

Selamlar arkadaşlar vatandan zotac 5080 çekmeyi düşünüyorum 66kya fiyatı uygun geldi işlemcim 9800x3d olacak indirimlerden 10-15k civarına hangi anakartları önerirsiniz belki 17-18klara çıkabilir bütçem.
  14. çağan_

Öneri 2k +200hz Tercihen Fast Ips Monitör Tavsiyeleri

Herkese selamlar, aşağıdaki sisteme göre 2k, +200 hz, Fast IPS, tercihen pivot bir monitör arayışındayım. Gönül isterdi ki oled alayım ancak yüksek hzli oledler çok çok pahalı oluyor şimdilik öğrendiğim kadarıyla oledden sonra en avantajlıları IPS/Fast IPS imiş. Pivot özelliğini isteme sebebim...
  15. çağan_

Öneri Gigabyte X870-E Aorus Elite X3d Alınır mı

Arkadaşlar Normalde bu anakartın düz Elite modelini alacaktım ancak daha uyguna amazonda x3d modelini gördüm sizce alınır mı toplayacağım sistemin özellikleri böyle olacak? İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D Ekran Kartı: Zotac Solid Core RTX 5080 Soğutucu: Corsair Nautilius RS 360 (değişebilir) Psu...
  16. çağan_

Öneri Ekran Kartı Seçiminde Kararsız Kaldım

Arkadaşlar herkese selamlar yeni bir setup topluyorum sıfırdan çoğu şeyi kardeşimle beraber seçtik forumlardan yardım alarak sadece ekran kartı konusunda kafam aşırı derecede karman çorman oldu diyebilirim ekran kartı seçeneklerim şunlar: Sapphire AMD RX9070XT Nitro+ Gigabyte NVIDIA RTX 5070ti...
  17. çağan_

Sistem Değerlendirmesi: 90 Bin TL Bütçeli Oyun PC

Böyle bir geleceğe dönük oyun sistemi toplamak istiyorum.Farklı bir youtube kanalının hazır sisteminin içinden bazı bileşenleri değiştirerek böyle bir şey ortaya koydum 90 bin TL oluyor.Sizce nasıl bir sistem? İçinden şunu değiştirebilirsiniz dediğiniz bir şey varmıdır? Bu fiyattan daha üste...
Geri