Arama sonuçları: *

• Users: gezdolastv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Eski Model Honda alınır mı

Sizce eski model Honda, Yamaha, Suzuki alınır mı ? Bütçem 90k civarı ama kredi kartı olursa biraz daha artabilir. Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Hafta sonları da kampa falan gideceğim. İstanbul'da yaşıyorum arada sırada şehir dışına çıkacağım. Motoru çok fazla boğmayacağım çok...
  2. G

100 120K Motor Önerisi

Merhabalar, Bu bütçede bir motor almayı düşünüyorum. Kredi kartı ile motor alınır mı sizce ?Alınırsa tavsiye ettiğniiz yer var mı ? Yada kredi mi daha mantıklı ? Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Haftasonlarıda kampa falan gideceğim. İstanbulda yaşıyorum arada sırada şehir dışına...
  3. G

Yurt dışı telefon tavsiyesi 13T Pro vs S24FE

Merhaba, yakın zamanda yurt dışından telefon alacağım, genel olarak günlük kullanıp arada gezerken fotoğraf çekeceğim ve Wild Rift, PUBG gibi oyunlar oyanaycağım sizce bu iki telefondan hangisini almam gerek? Ya da başka önerisi olan var mı? 13T Pro: 17203TL civarı S24FE: 26.000 civarı Bütçe...
  4. G

100 bin TL motor önerisi

Merhabalar başlıkta da belirtiğimi gibi en fazla 100k bütçem var. Bu fiyata bir motor arıyorum. Racing hariç her model olur. Genel olarak haftanın 5 günü işe gidiş geliş, haftasonları ise gezme için kullanacağım. Gezmeye kampa , dağa , yani genel olarak şehir dışına gideceğim. Önerebileceğin...
  5. G

Xiamoi Redmi Note 10 pro Dosya alma

Elimde Xiamoi Redmi Note 10 pro var. Düşme sonucu ekranı tamamen kırıldı. Fakat donanımsal başka bir sorunu yok. İçindeki dosayaları(Fotoğraflar ve Videolar) nasıl alabilrim ? Geliştirici mod açık değil. Bir kaç program denedim dr. fone gibi ama çalışmadı. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
Geri