Arama sonuçları: *

• Users: mayonezz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Rampage rowdy 997 vs pace 987

İkisi arasında kaldım lütfen g29 al demeyin o bütçeye çıkamam maleseff rowdy modelinde iki tip vites var ve ikiside geliyor sıfır almak istediğim içinde bu iki model aklıma yattı sizce hangisini almalıyım yada aynı fiyatlarda rakip var mıdır?
  2. M

Torennteki bonus içerikler nasıl yüklenir

normale o oyuna sahibim ama internet olmayan bir yere gidiceğimden korsan indiriceğim fitgirlden kuruyorum dosyaları bu bonuslar nasıl kuruluyor bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
  3. M

Rx 6750 xt no signal ve çalışmama hatası

Bugün aldığım bileşenleri kurduğum için çok bilmediğim bir işe kalkıştım. PC'yi kurdum ama ekran kartı çalışmıyor sorunun kartta olduğunu düşünmüyorum ama sanırım kurduğum kabloları yanlış bağladım. Kart dışında her şey çalışıyor ve görüntü vermiyor birkaç Molex'i nereye bağlıyacağımı bilemedim...
  4. M

Asrock 6750xt ye 650w psu yeter mi

Arkadaşlar ben yeni psu aldım fsp hyper pro 650w olan modeli acaba asrock rx6750xt ve ryzen 5 5600g sıkıntı çıkartır mı yoksa düzgünce çalışır mı lütfen bilen arkadaşlar söyleyebilir mi?
  5. M

7 bin liraya ikinci el ekran kartı önerisi

Başka forumlara açtım ama burayada açmazsam olmaz aklımdaki kartlar rtx 2070 Süper rx 5700xt gibi kartlar tabi yeni nesillerde varda onları çok şansa bağlı bulabilirim. yinede katayım rx 6600xt gibi kartlarda var sizce ne almalıyım rx 6700 bulana kadar beklemeli miyim? Aslında çok vaktim yok...
  6. M

6+2 pin psu ya 8+6 pin ekran kartı takabilir miyim

Evet arkadaşlar benim psu 600w incehesabın apu sisteminde olan psu kalitesiz olduğunun farkında olsam da ekran kartını takabiliyorsam şuanlık değiştirme planım yok 6 aydan sonra belki değişirim ama artık ekran kartı almam gerekiyor ve uyguna rtx 2070 bulursam kaçırmak istemiyorum pin olayından...
Geri