Arama sonuçları: *

1. Albaysponge

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

bütçem 4-5k bir kaç model buldum fikirlerinizi bekliyorum rebelx marka 4.5k plastık ayak 5k krom ayak seceneklerı mevcut sabıt govde arkaya yatma vs yok ayaklıkda yok fashcolle marka 4k ilandakı fıyata bakmayın ındırım kodyla 4k ya gelıyor ayaklık destegı mevcut 90 derece arkaya yatabılıyor...
  2. Albaysponge

Acil bu sistem alınır mı

İyi günler. Sistemim cok temizdir Fotoğraflarda da muntazamlığı görünmektedir Ram ve Güç kaynağı hariç 0 alindi (Sadece CS:GO oynuyorum aktif olarak)normalde amacim ekran kartınıda yükseltip uzun yıllar bu sistemi kullanmaktı ancak surekli seyahat ettigim icin laptop kullanmam gerekiyor bu...
  3. Albaysponge

Acilllll lütfen yardım MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB

[H3 id='MSI+SPATIUM+M470+PRO+PCIE+4.0+NVME+M.2+1TB+bu+model+3kya+alnr+m']MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB bu model 3kya alınır mı [/H3]
  4. Albaysponge

Öneri DRAMLİ Mİ DRAMSİZ Mİ M2SSD KULLANMALIYIM yardımcı olursanız sevınırım

Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk bu dramsız bir ssd ama benım anakart pcı3 tam hız alamayacagım fıyat 2700 Lexar NM610 Pro 1TB, bu da dramlı 2500 tl olan bir ssd ama okumay yazması daha az 3300/2600 şeklinde 200 tl için kıngstondan vazgecılır mı mantık olarak...
  5. Albaysponge

Yardım Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk

[H3 id='Bu+rn+nasl+alnr+m+anakartm+b450+s2h+pc+3+kullanyor+ama+anakart+deiiklii+yapcam+bu+marka+model+yerine+daha+iyisi+var+m+varsa+nerir+misiniz+250gb+m2den+geicem+r+atlayacam+resmen']Bu ürün nasıl alınır mı anakartım b450 s2h pcı 3 kullanıyor ama anakart değişikliği yapıcam bu marka model...
  6. Albaysponge

13K YA PC BULDUM NASIL YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

BÖYLE BİR PC BULDUM HER ŞEY İÇİNDE 16K PAZARLIK İLE 13K YEĞENİME ALICAZ ZULA VALO CS TARZI OYUNLAR OYNAYACAK BELKİ BAZEN YENİ TARZ OYUNLAR VEYA HİKAYELİ OYUNLAR OYNAR MAX BÜTÇE 15K NASIL SİSTEM VEYA ÖNERDİĞİNİZ BAŞKA SİSTEM VAR MI
  7. Albaysponge

Elektronık Sigara likit alabılecegım güvenılır siteler

o kadar forum gezdim bulamadım hazır lıkıt almak istıyorum ama o kadar çok site var ki guvenılırlıgı bellı değil guvenılır site var mı alabıleceğim
  8. Albaysponge

Acil contac silent 12 montaj

Anakartıma contac silent 12 model kule tipi soğutucu oturmuyor yuvarlak parçayı denedim olmadı sonrasında arkadaki kare brakete denedim olmuyor bi türlü sabitleyemiyorum ne gerekiyor bilen yazsın lütfen
  9. Albaysponge

Thermaltake İşlemci Soğutucu Contac Silent 12 alınır mı

Thermaltake İşlemci Soğutucu Contac Silent 12 böyle bir soğutucu buldum 500tlye piyasada sıfırı 1.5 k arası gidip geliyor güncel olarak iyi mi kötü hiçbir bilgi yok forumlarda alınır mı sizce
Geri