Arama sonuçları: *

• Users: Mslx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Uçakta kasa taşınacak ne yapmalıyım?

Merhaba 1 gün sonra uçuşum var makedonya samsun. kasamın içindekileri çıkartıp Anakart hariç paketledim valize loydum valizde sıkıntı olmaz ama boş kasamı uçağa alırlarmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
  2. M

Makedonyada ev interneti

Makedonyaya okumaya gideceğim evde kalacağım orda sınırsız ev interneti sağlayabiliyormuyum bilgisi olan varmı
  3. M

30kontrol 70speed Mousepad öneri

Sipirit of aim hybird speed ikisinidr kullandım hybridi aşırı yavaş kontrol sınıfinda onu sattım speed aldım oda ilk başta iyidi ama 1haftada ağırlaştı bağzı yerlede hızlı bazen ağır onuda iadeye gönderdim şimdi ne alacağımı bulamıyorum eski çakma mavi logitech mousepadi kullanıyorum gayet iyi...
  4. M

Valorant için bilgisayar önerisi

43 44k ya kadar bütçem var ryzen 7 7800x3d olsun istiyorum valorant için alacağım genel olark. Ama önerilerde açığım bugün sipariş vermeyi düşünüyorum teşekkürler şimdiden<3
  5. M

Asus 380hz monitör mü yoksa dell 500hz mi

Monitör bakıyorumda asusun kalitesini biliyorum ama arada hz farkı var karar veremedim valorant oyunuyorum rahat 500 üstü alabilecek sistem toplayacağım. Yayın vs de de kullanacağım.Asus 380hz ve dell alienware 500hz arasında kalmıştım Gereksiz görenler olabilir ama radi immo 3 eloda...
Geri